ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Oι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του Harrods είναι μαγικές! (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. |
Oι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του Harrods είναι μαγικές! (βίντεο)
Ποταμοί τουριστών απ' όλον τον κόσμο εκβάλουν, κάθε Χριστούγεννα, στο Harrods για να αγοράσουν δώρα. Κατά συνέπεια, λογικό ήταν να επιστρατεύσει βαρύ πυροβολικό το εμβληματικό πολυκατάστημα στο Knightsbridge για τη διακόσμησή του, τα φετινά Χριστούγεννα. Βαρύ πυροβολικό, κυριολεκτικά το ιταλικό δίδυμο σχεδιαστών Dolce & Gabana.
Ιταλικό «flair» έδωσαν ο Ντομένικο Ντόλτσε και ο Στέφανο Γκαμπάνα, δημιουργώντας 14 υπέροχα θέματα στις βιτρίνες. «Έντυσαν» κούκλες της μεγάλης σικελικής παράδοσης στο κουκλοθέατρο, έβαλαν λαμπερά φορέματα σε μανεκέν κι έκαναν κι άλλα θαυμαστά.
Ρετρό ταπετσαρία στους τοίχους, ψυγεία Smeg (αχ, αυτές οι λατρευτές ιταλικές οικιακές συσκευές!), ιταλικές νεράιδες και λιχουδιές από την Ιταλία. Πολύχρωμες γιρλάντες, φώτα νέον, μανεκέν που πίνουν σαμπάνια. Ένας από τους τοίχους, γεμάτος με vintage «κούκους», ρολόγια με κούκο.
«Μέσα από τις συναρπαστικές συνθέσεις τους στις βιτρίνες, ο Ντομένικο και ο Στέφανο μας πάνε ταξίδι στα εορταστικά ιταλικά Χριστούγεννά τους» είπε, στην εφημερίδα The Evening Standard, η επικεφαλής του εμπορικού τμήματος στο Harrods, Έλεν Ντέιβιντ. «Οι βιτρίνες μας, αυτά τα Χριστούγεννα, θα καταυγάζουν παράδοση, αγάπη της οικογένειας κι έναν γενικό εορτασμό αυτής της ειδικής μέρας του χρόνου με γενναία δόση διασκέδασης και ιταλικού πνεύματος» εξήγησε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ