ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Στο 0-0 έμεινε ο Πανασιναϊκος με την Κορωνίδα Κοιλάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. | | | |
 Πολύ καλό το μάτς στο γήπεδο του Δρεπάνου μεταξύ των ομάδων του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ και της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ.

Παρότι δεν είχε γκόλ, το μάτς είχε αρκετά καλό ρυθμό και οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε τους 3 βαθμούς της νίκης.

Μολονότι η ομάδα της Κοιλάδας κράτησε λίγο παραπάνω τη μπάλα στη κατοχή της, τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη τις έχασε ο Πανασιναϊκος.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου και τη Κοιλάδα να προσπαθεί κυρίως με μεγάλες μπαλιές στις πτέρυγες να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για κάτι καλό, χωρίς πάντως να τα καταφέρνει.

Ο Πανασιναϊκός που φάνηκε ιδιαίτερα διαβασμένος έκλεινε σωστά τους χώρους και σε δύο τρείς περιπτώσεις, εάν η τελικές πάσες ήταν λίγο πιο προσεκτικές, άνετα θα μπορούσε να είχε σκοράρει. 

Η πρώτη στο 20' όταν η μεταβίβαση του Μπέλμπα στον Τοπάλι ήταν λίγο πιο δυνατή απο όσο έπρεπε, και η δεύτερη στο 37' όταν σε ένα-δύο των Τοπάλι, Καραβιά, ο τελευταίος σε μια φαινομενικά εύκολη πάσα στον ευρισκόμενο μόνο του στο πέναλτι Τοπάλι, δε πρόσεξε και τη μπάλα ανέκοψε ο Κουτσαύτης.

Στο 40' σε έξοχη ενέργεια του Τοπάλι απο αριστερά, η πάσα στον Καραβιά υποδείχτηκε ως οφσάϊντ. Η φάση ήταν οριακή, και ο Οψιμούλης φαίνεται να ανατρέπει καθαρά τον Καραβιά. Ο επόπτης πάντως είχε σηκώσει εγκαίρως τη σημαία του..

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοιλάδα στο διάστημα απο το 55' έως και το 80' πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να φανεί απειλητική, χωρίσ πάντως σε καμία περίπτωση να το κάνει με ορθόδοξο τρόπο.

Ουσιαστικά απείλησε μόνο μια φορά στο 58' απο κόρνερ του Μπάχερ, στο δεύτερο δοκάρι έπιασε κεφαλιά ο αφύλακτος Γιαννακόπουλος για να αποκρούσει ο Τσακάλης στη κλειστή του γωνία, ο Καββεζός απομάκρυνε περίπου στο ύψος της περιοχής όπου ο Μέγας επιασε το σούτ για να υποχρεώσει τον Τσακάλη σε νέα επέμβαση, με τα πόδια αυτή τη φορά.

Όλες οι υπόλοιπες καλές στιγμές του μάτς ανήκουν στην ομάδα της Ασίνης.

Στο 72' μετα απο μεταβίβαση του Καββεζού στον Μπέλμπα το σούτ του τελευταίου απο το ημικύκλιο θα μπλοκάρει ο Αλευράς.

Στο 78' δυνατό μονοκόματο αριστερό του Κωστόπουλου απο το ύψος της περιοχής και πάλι σωτήρια ο Αλευράς.

Στο 84΄ο Καραβιάς για λίγο αργεί τη πάσα στον ευρισκόμενο μόνο του μέσα στη περιοχή Μπέλμπα.

Στο 88' ο Κωστόπουλος και αφού έχει περάσει τον Αλευρά ο οποίος πραγματοποίησε έξοδο στο ύψος της περιοχής, σε κενή εστία, ουσιαστικά "πιάνει αέρα" και τη μπάλα προλαβαίνει πριν τη γραμμή ο Οψιμούλης.

Στο 94' σε υπέροχη σέντρα του Μπέλμπα απο δεξιά ο ευρισκομενος σε θέση φόρ στη μικρή περιοχή, Ταμπάκης Τάσος βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα με το κεφάλι και ο Οψιμούλης διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ, με τη μπάλα να περνάει σύριζα απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Αλευρά.

Διακριθέντες απο την Κορωνίδα οι Αλευράς, Μέγας, Οψιμούλης, Νάτσης και ο Μπάχερ.

Απο τον Πανασιναϊκό οι Μπέλμπα, Τοπάλι, Ταμπάκης Τ., Γιάνσεν, Καββεζός. Χωρίς πάντως να υστερήσει κανείς.

Εξαιρετική η διατησία του Καπετάνιου και των βοηθών του Γκουριώτη και Δημάκη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ