ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Έχασε ο Πανασιναϊκος από τον Αργοναύτη 1-2

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. | | |
Έχασε ο Πανασιναϊκος από τον Αργοναύτη 1-2
Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη σημερα στο γήπεδο του Δρεπάνου, μεταξύ δυο ομάδων που βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Α1. Πανασιναϊκος και Αργοναύτης φρόντισαν να επιβεβαιώσουν με την απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο, τη καλή πορεία τους αποζημιώνοντας τους πολλούς φίλαθλους που βρέθηκαν στη κερκίδα.
Το παιχνίδι τελικά κέρδισε ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο Αργοναύτης, παρότι ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ είχε την ευκαιρία να το «κλέψει» .
 Στο Α ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξεκινώντας πολύ δυνατά ειχαν τη πρωτη ευκαιρία τους στο 10’, οταν ο Νετζα απο αριστερά βρήκε μεσα στη περιοχή τον Μανέτα που σούταρε ψηλά και δυνατά στην αριστερή γωνία υποχρεώνοντας τον Τσακάλη να κάνει τρομερή επέμβαση, διώχνοντας σε κόρνερ.
Στο 24’ εκτέλεση φάουλ του Ισούφι έξω απο τη περιοχή, νέα μεγάλη επέμβαση του Τσακάλη στην αριστερή του γωνία, νεο σουτ του Μανέτα που βρήκε τη μπάλα στο πόδι του απο την απόκρουση, απο τη μικρή περιοχή αυτή τη φορά, αλλά ο Τσακάλης με τρομερά αντανακλαστικά αποκρούει εκ νέου σε κορνερ. Στο 28’ η πρώτη προσπάθεια του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ απο πάσα του Μπέλμπα στον Καραβιά, σούτ του τελευταίου απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα μόλις έξω απο το δεξί δοκάρι του Μπραιμλαρι.
 Στο 32’ ο Καραβιάς θα κερδίσει φάουλ απο τον Μπούκουρη έξω απο την περιοχή. Την εκτελεση αναλαμβάνει ο Τεμέλκοφ και με δεξί δυνατό σούτ απο τα 25 μέτρα η μπάλα καρφώνεται στο δεξί «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Μπραιμλάρι. Υπέροχη εκτέλεση και καταπληκτικό γκόλ!
 Ο Αργοναύτης θα απειλήσει για τελευταία φορά για το Α ημίχρονο στο 43’, όταν σε φάουλ του Νέτζα εκτός περιοχής, ο τσουρδινης θα πιάσει κεφαλιά προς τα πίσω αλλα η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
Στο Β ημίχρονο ο Πανασιναικος ξεκίνησε καλύτερα, χωρίς ομως να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός για τον τερματοφύλακα του Αργοναύτη. Στο ίδιο διάστημα ο Αργοναύτης προσπαθούσε να πιέσει κυρίως με τα κόρνερ του Ισούφη, απο τα οποία δημιούργησε αναταραχή δύο φορές στη περιοχή του Τσακάλη, αλλά τα τελειωματα που επιχείρησαν, ο Δριμουρας και ο Μανέτας προσέκρουσαν σε σώματα των γηπεδούχων.
Οτι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι μέχρι εκείνη τη στιγμή, συνέβη σε μια εντελώς ανύποπτη στιγμή με ανορθόδοξο τρόπο: Ηταν το 65’ όταν κάτοχος της μπάλας εντός της περιοχής του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ είναι ο Γ. Ταμπάκης και επιχειρεί να απομακρύνει, το σουτ που κάνει όμως είναι κακό και η μπάλα βρίσκει τη πλάτη συμπαίκτη του ο οποίος απομακρύνεται, και καταλήγει στα πόδια του Δριμούρα μεσα στη περιοχή ο οποίος «αποδέχεται το δώρο» και απλά τη σπρώχνει στα δίχτυα του ανηπμπορου να αντιδράσει Τσακάλη.
Πολύ άτυχη στιγμή για τους γηπεδούχους. Ακολούθως οι φιλοξενούμενοι και με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία απο την ισοφάριση, πίεσαν για να πετύχουν άλλο ενα τέρμα και το κατάφεραν στο 72’ οταν σε βαθιά μπαλιά του Μπούκουρη στη περιοχή, ο Ταμπάκης διώχνει με κεφαλιά εκτός περιοχής, ο Μανέτας πιάνει δεξί μονοκόμματο σουτ στη δεξιά γωνία του Τσακάλη, μπάλα σκάει μπροστα του και καταλήγει στα δίχτυα. Το 1-2 ειναι γεγονός.
Στο 20λεπτο που απέμεινε ο Πανασιναικός εγινε απειλητικός δυό φορές απο σέντρες του Κωστόπουλου και του Τοπάλι, αλλα τα τελειώματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε.
Η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση θα έρθει στο 83’ όταν ο Μπελμπα αποφεύγει τρεις παίκτες στο κέντρο και βγάζει υπέροχα στον Καββεζό σε θέση έξω αριστερά, η σέντρα του τελευταίου στον Καραβιά ειναι τέλεια και στο σωστό χρόνο και το τελείωμα του Καραβιά πολύ καλο στη κίνηση, αλλα ο Μπραιμλαρι με τρομερή εκτίναξη στο αριστερό «Γ» θα κρατήσει τους τρεις βαθμούς για την ομαδα του.  Εξαιρετικό σε ρυθμό και φάσεις παιχνίδι απο δυο πολυ καλές ομάδες. Πολύ καλή με ελάχιστα λάθη και η διαιτησία του Ζώη και των βοηθών του Τσιλογιάννη και Σιαχάμη. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ