ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Χαλκίδα - Παναργειακός την Κυριακή 14 Ιανουαρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:55:00 π.μ. | | |
Χαλκίδα - Παναργειακός την Κυριακή 14 Ιανουαρίου
 Η Χαλκίδα υποδέχεται τον Παναργειακό, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά μόλις ενός βαθμού (18 οι Ευβοιώτες, 17 οι Αργείοι) και αμφότερες να επιδιώκουν μόνο τη νίκη. 

Το τρίποντο θα τους επιτρέψει να έχουν σοβαρές ελπίδες να απειλήσουν τον Αήττητο Σπάτωνστην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου και να συμμετέχουν στα πλέι οφ, που θα αναδείξουν και τις ομάδες, οι οποίες θα κερδίσουν την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Η Χαλκίδα επιδιώκει άμεση επανάκαμψη μετά την ήττα της στο πρώτο ματς του 2018στη Ραφήνα από τη Θύελλα με 2-1. Ο Παναργειακός είχε επίσης απώλεια εντός έδρας, αφού αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Ερμιονίδα στο αργολικό ντέρμπι. Αμφότερες, λοιπόν, απέτυχαν να μειώσουν τη διαφορά τους από τον Αήττητο, ο οποίος έκανε το ρεπό του στο τέλος του πρώτου γύρου. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο Άργος στις αρχές Οκτωβρίου η Χαλκίδα πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό με σκορ 2-1.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι LIVE1) την Κυριακή 14 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης 15:00) για να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κάθε δευτερόλεπτο του πολύ σημαντικού αγώνα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ