ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Οι Εκπαιδευτικοί Π.Ε. Αργολίδας συμμετέχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο στις 15 Ιανουαρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 π.μ. | |
Οι Εκπαιδευτικοί Π.Ε. Αργολίδας συμμετέχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο στις 15 Ιανουαρίου
 Συνεδρίασε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου2018 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης Αργολίδας  με τα εξής θέματα:

1ο : «Κάλεσμα συμμετοχής στη Στάση Εργασίας της ΑΔΕΔΥ και της Δ.Ο.Ε. Δευτέρα,15 Ιανουαρίου 2018,από τις 12:00 έως τη λήξη ωραρίου »


Στα πλαίσια της παραπάνω κινητοποίησης με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, από τη Βουλή, που περιλαμβάνει τα 70 προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης μεταξύ των οποίων ο περιορισμός δικαιώματος στην απεργία, πλειστηριασμοί για χρέη προς το Δημόσιο από 500 ευρώ και πάνω, το υποχρεωτικό30ωρο στην εκπ/ση και οι συγχωνεύσεις σχολείων, το Δ.Σ.- αποφάσισε κατά πλειοψηφία- την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του Συλλόγου στα γραφεία της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Αργολίδας τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 στις 1:30 το μεσημέρι.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 6:30 στην Πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ. Καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να πάρουν μέρος.

2ο: «Κοπή πίτας του Συλλόγου»

Το Δ.Σ του Συλλόγου αποφάσισε –όπως κάθε χρόνο-την πραγματοποίηση εκδηλώσεων κοπής πίτας στην Ερμιονίδα και στην Αργοναυπλία.

 3ο : «Συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας»

Αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση με την Επιτροπής Ειρήνης Αργολίδας εκδήλωσης με τίτλο: «Μια εικόνα τρία ερωτήματα», με θέμα τον πόλεμο και τις συνέπειές του στις ζωές των ανθρώπων και κυρίως των παιδιών. Οι μαθητές των σχολείων μπορούν να πάρουν μέρος με κάθε μορφή έκφρασης –καλλιτεχνικής δημιουργίας (βίντεο, μουσική, ποιήματα , πεζά κείμενα ζωγραφιές, έργα ατομικά ή συλλογικά). Δηλώσεις συμμετοχής των σχολείων μπορούν να αποσταλούν από 20-01-18…. έως 15-02-18…. στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του Συλλόγου.

Για το Δ.Σ.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ            ΔΟΥΡΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ