ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στην Επίδαυρο για την 196η επέτειο της Α΄ Εθνοσυνέλευσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 μ.μ. |
Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στην Επίδαυρο για την 196η επέτειο της Α΄ Εθνοσυνέλευσης
Ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 οι εκδηλώσεις για την 196η επέτειο της Α΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στην Επίδαυρο που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Επιδαύρου, την Βουλή των Ελλήνων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στη σημερινή δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, μετά την επίσημη δοξολογία στον ναό της Ευαγγελίστριας, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο της αναθηματικής στήλης στην πλατεία Α΄ Εθνοσυνέλευσης.
Στην εκδήλωση που ακολούθησε, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτριος Κρεμαστινός, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος οι βουλευτές Αργολίδος Γιάννης Γκιόλας (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Ανδριανός (Ν.Δ.), ο Περιφερειάρχης Πελποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Γιάννης Σαρρής, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Κώστας Γκάτζιος κα.
Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με επίσκεψη στη μόνιμη έκθεση της Βουλής των Ελλήνων στον χώρο του ανακαινισμένου μονοθέσιου Δημοτικού Σχολείου Νέας Επιδαύρου, που βρίσκεται στην πλατεία της Α΄ Εθνοσυνέλευσης.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 13 Ιανουαρίου το απόγευμα με ομιλία από τον τέως Γενικό Γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων Αθανάσιο Παπαϊωάνου και την Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ