ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

28 χρόνια φυλάκισης σε 42άχρονο βιαστή ανήλικων παιδιών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. | |
28 χρόνια φυλάκισης σε 42άχρονο βιαστή ανήλικων παιδιών
 Καταδικαστική απόφαση για τον 42άχρονο Φίλιππο Λεβέντο, σε 28ετη ποινή φυλάκισης και χρηματική εγγυοδοσία 120.000 ευρώ για την απόπειρα αποπλάνησης 13άχρονου, και για τους βιασμούς 14άχρονης και 15άχρονου.

«Ελπίζω να συμμορφωθείτε» ηταν η προτροπή του Προέδρου της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου στο 42άχρονο Φίλιππο Λεβεντό, με την ανακοίνωση της ομόφωνης απόφασης του Δικαστηρίου, που τον καταδίκασε σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή #€120.000 για την απόπειρα αποπλάνησης 13άχρονου, και για δυο βιασμούς, 14άχρονης και 15άχρονου.

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του κατηγορούμενου να του αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου, της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Ο 42άχρονος Φίλιππος Λεβέντης είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στον Κορυδαλλό, το Μάρτιο του 2015, να επιβιβάζει στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του 13άχρονο αγόρι, το οποίο είχε προσεγγίσει μέσω Facebook.

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας της Έδρας, ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου.


«Δεν τον χρειάζεται η κοινωνία, μόνο κακό κάνει. Ελπίζω αργότερα να συνετιστεί, και αν όχι, να προσφέρει κάτι καλό. Να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργήσει αλλά προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αγόρευση του ο Εισαγγελέας της Έδρας και συμπλήρωσε «Ο κατηγορούμενος δεν αστειεύεται, χτυπάει. Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις δει το θήραμα τρέχει».

Αμετανόητος και προκλητικός ο παιδεραστής

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος επανέλαβε τους αρχικούς του ισχυρισμούς ότι δεν είχε πρόθεση να αποπλανήσει το 13άχρονο αγόρι και πως τόσο η 14άχρονη όσο και ο 15άχρονος συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί του με τη θέλησή τους.

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση, αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος», υποστήριξε ο 42άχρονος.

Πρωτόδικα, στον κατηγορούμενο είχε επιβληθεί κάθειρξη 26 ετών και χρηματική ποινή #€200.000

Πηγή: nantiareport.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ