ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Όλα έτοιμα για τον 5ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. | |
Όλα έτοιμα για τον 5ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα
 Ο Α.Π.Σ Καλλισθένης διοργανώνει τον 5ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα και τους παράλληλους αγώνες 10, 5 και 1χλμ παιδικός αγώνας “Τριαντάφυλλος” στις 14 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή, ώρα έναρξης εκδήλωσης 9:00 π.μ , στο Περιστέρι Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Οι εγγραφές έκλεισαν αλλά για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 6989783350.
Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας λαϊκού-μαζικού αθλητισμού – υπεραποστασεων.

Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού συλλόγου Περιστερίου, της Τοπικής κοινότητας Περιστερίου, του ΝΠΠΔ Ευρώτα και του γυμναστηρίου Fitness body!

Η διοργάνωση υποστηρίζεται από το Ν.Π.Δ.Δ. «Νικηφόρος Βρεττάκος» για 5η συνεχή χρονιά, ενώ γενικότερα ο Δήμος Ευρώτα είναι αρωγός στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν ο Α.Π.Σ. «Καλλισθένης», άλλοι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι και εθελοντές για την άρτια οργάνωση του 5ου Ημιμαραθωνίου.

«Ο Ημιμαραθώνιος Ευρώτα αποτελεί πλέον μια διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας με πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο Ευρώτα. Παράλληλα με την προαγωγή του αθλητισμού και του εθελοντισμού προβάλλονται ο τόπος μας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Εκφράζοντας την Δημοτική Αρχή θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι εργάζονται για την υλοποίηση του 5ου Ημιμαραθώνιου Ευρώτα και να ευχηθώ καλή επιτυχία στους δρομείς» ανέφερε ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος σε συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο του με εκπροσώπους του Α.Π.Σ. Καλλισθένης.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ