ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

60 θέσεις στην Coca-Cola 3Ε - Η εταιρεία αναζητά άτομα και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 μ.μ. |
60 θέσεις στην Coca-Cola -  Η εταιρεία αναζητά άτομα και στην Αργολίδα
  Με 60 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης, σε 18 περιοχές της Ελλάδας, θα στελεχώσει και φέτος την ομάδα πωλήσεών της η Coca-Cola Τρία Εψιλον.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, μέσα από την εξάμηνη απασχόλησή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων του κλάδου, με περισσότερα από 500 άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά άτομα για τις εξής περιοχές: Θάσος, Πρέβεζα, Σκιάθος, Μεσσηνία, Ηλεία, Αργολίδα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι, Χανιά), Ρόδος, Κως, Χίος, Σάμος, Λέσβος, Σκόπελος, Κέρκυρα, Κυκλάδες και στη Χαλκιδική.

Η εταιρεία αναζητά άτομα ενθουσιώδη και δημιουργικά με ικανότητα να καλλιεργούν ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Ανώτατης Εκπαίδευσης (θα προτιμηθούν οι υποψήφιοι με πτυχίο επιχειρηματικών/ οικονομικών σπουδών) και κάτοχοι διπλώματος αυτοκινήτου.

Θα πρέπει να διαθέτουν ομαδικό πνεύμα με πελατοκεντρική προσέγγιση.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν επαγγελματική συμπεριφορά και άριστη χρήση γραπτού και προφορικού λόγου. Επίσης θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.
Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να υποβάλουν και βιογραφικό σημείωμα.

Στη συνέχεια η εταιρεία θα αξιολογήσει τις αιτήσεις και οι υποψήφιοι θα κληθούν για συνέντευξη με στέλεχος του HR.

Οσοι επιλεγούν θα εκπαιδευτούν από την εξειδικευμένη ομάδα Sales Capabilities, ενώ μετά το τέλος της εξάμηνης απασχόλησης θα γίνει αξιολόγηση της απόδοσης.

Η εταιρεία - όπως η ίδια αναφέρει - προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, παροχών και χρήσιμων εργαλείων, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία εκπαίδευσης από καταξιωμένα στελέχη πωλήσεων της αγοράς.

Οπως σημειώνει η εταιρεία, το 2017, και με βάση την απόδοσή του, πάνω από το 34% των εποχικών εργαζόμενων απορροφήθηκε σε οργανικές θέσεις της εταιρείας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ