ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Δ.Σφυρής: Ο ρόλος σας κύριε Τόκα δε βοηθά αλλά πολεμά κάθε έργο για δικούς σας….. σκοπούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. |
Δ.Σφυρής: Ο ρόλος σας, κύριε Τόκα, δε βοηθά, αλλά πολεμά κάθε έργο για δικούς σας….. σκοπούς
 Τα προβλήματα της ελλιπούς υδροδότησης στην Κοιλάδα φωτογραφίζουν όχι μόνο την ανικανότητα της αντιπολίτευσής σας, κύριε Τόκα, αλλά και τη στρατηγική σε κάθε έργο για την καθυστέρηση ακόμα και αυτής της προμήθειας υλικών (μοτέρ και οποιωνδήποτε ανταλλακτικών και εργασιών αποκατάστασης βλαβών), διότι με τις προσφυγές του κ. Λάμπρου και τη στήριξή του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καταφέρατε μαζί με τον κ. Λάμπρου να καθυστερήσετε για 5-6 μήνες την οποιαδήποτε προμήθεια υλικών και μηχανημάτων και οποιαδήποτε εργασία. 

Επί του συγκεκριμένου, για τα προβλήματα υδροδότησης στην Κοιλάδα, δεν κάνατε τον κόπο να δείτε τις ανακοινώσεις και τις εργασίες της Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας, οι οποίες ξεκίνησαν από τα ξημερώματα του Σαββάτου 20.01.2018 που έγινε η βλάβη και συνεχίσθηκαν στις 22, 23 και 24.01.2018. Οι ανακοινώσεις αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας και θυροκολλήθηκαν από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κοιλάδας.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες που ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 20ης.01.2018 συνεχίζονται νυχθημερόν για την αποκατάσταση του κεντρικού δικτύου και την οριστική λύση του προβλήματος, με την προμήθεια τριών ρυθμιστών πίεσης (μειωτήρων) εκ των οποίων έχουν παραληφθεί οι δύο και από χθες το απόγευμα η Κοιλάδα έχει νερό (με εξαίρεση το βορεινό τμήμα της που έχει μειωμένη πίεση λόγω της κατανάλωσης, το οποίο και θα λυθεί με την τοποθέτηση του τρίτου μειωτήρα).

Δε σας είδα να έχετε επισκεφθεί την Κοιλάδα, γι’ αυτό και τα γραφόμενά σας δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, γιατί αν είχατε πάει ή κάνατε τον κόπο να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κοιλάδας θα είχατε ενημερωθεί.

Συνεπώς, δεν μπορείτε να παίζετε με τα προβλήματα, όταν αυτά λύνονται με υπερπροσπάθειες, παρά την πολεμική που κάνετε.

Να σας θυμίσω όμως μιας και είσθε τόσο «ευαίσθητος», ότι εσείς και σύσσωμη η αντιπολίτευση ψηφίσατε να μη γίνει μονάδα παραγωγής πόσιμου νερού στην Κοιλάδα, στο Κρανίδι και στο Πορτοχέλι. Σας συμβουλεύω να αλλάξετε την πολεμική τακτική που ακολουθείτε εσείς και ορισμένοι άλλοι γιατί αποδεδειγμένα δε βοηθάτε στην επίλυση των προβλημάτων και στην εκτέλεση των έργων, που συμβάλλουν στην ποιότητα ζωής των δημοτών για την οποία εμείς αγωνιζόμαστε καθημερινά.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας
Δημήτριος Σφυρής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ