ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
  Γεννήθηκε το πρώτο μωρό στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για το 2018 χθες το μεσημέρι. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

-Συνεδριάζει σήμερα στις 7.00 το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Θα συζητήσει τρέχοντα θέματα του Δήμου. Νωρίτερα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του ίδιου Δήμου για να συζητηθεί το θέμα της διάβρωσης των ακτών στο Δερβένι και η ολοκλήρωση του έργου αποκατάστασης.

-Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποίησει σήμερα ο Δήμος Ευρώτα στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας με την υποστήριξη του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Σπάρτης.

-Αρχίζουν στις 8 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις για το 2018. Θα τελειώσουν στις 28 Φεβρουαρίου.

-Εν όψει του εορτασμού των Θεοφανείων το Λιμεναρχείο Γυθείου καλεί τους ενδιαφερόμενους που πρόκειται να συμμετάσχουν στον εορτασμό να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο της αστυνομίας του Λιμεναρχείου έως το Σάββατο στις 10.00 το πρωί προσκομίζοντας δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή Ιατρική βεβαίωση ότι είναι υγιείς.

-Συνελήφθη στην Κόρινθο από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας 27χρονος Πακιστανός που εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας για Παράβαση της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

-Ανοιχτός και επισκέψιμος είναι από χθες ο αύλειος χώρος του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους. Θα είναι ανοικτός απο Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7.30 έως τις 15.30 το μεσημέρι.

-Γενική Συνέλευση και αρχιαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. έχουν προγραμματίσει οι εθελοντές αιμοδότες Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» για την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 6.00 το απόγευμα.

-Με την σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη θα κατασκευαστεί γήπεδο στην Αργολίδα προυπολογισμού 1,4 εκ. ευρώ. Το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και θα ανήκει στην ΕΠΣ Αργολίδας.

-Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου υπέβαλε ο Θεόδωρος Μπόλλας από την παράταξη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα.

-Εκδήλωση λόγου και τέχνης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σπάρτης αφιερωμένη στον Κώστα Βάρναλη, το Νικηφόρο Βρεττάκο και τον στιχουργό Μιχάλη Γκανά.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ