ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Τραγωδία: Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους σε φρεάτιο ανελκυστήρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 μ.μ. |
Τραγωδία: Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους σε φρεάτιο ανελκυστήρα
 Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους σε εργατικό δυστύχημα, όταν έπεσαν σε φρεάτιο ανελκυστήρα ύψος 7-8 μέτρων. 

Βυθισμένο στο πένθος είναι το χωριό του Αλυκανά Ζακύνθου, μετά τον θάνατο, το μεσημέρι, πατέρα και γιου στο εργοτάξιο όπου δούλευαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ErmisNews.gr , o 60χρονος πατέρας και o 31χρονος γιός του, εκτελούσαν εργασίες σε χώρο όπου θα τοποθετούνταν ανελκυστήρας. Οι δύο άνδρες πατούσαν πάνω σε ένα ξύλο για να μπορέσουν να εκτελέσουν την εργασία τους. Από άγνωστη αιτία, πατέρας και γιος έχασαν την ισορροπία τους, με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό από ύψος 7-8 μέτρων και να βρουν τον θάνατο.

Τους δύο άτυχους άντρες αναζητούσε από νωρίς το μεσημέρι, η γυναίκα του 60χρονου και μητέρα του 31χρονου. Έπειτα από πολλές κλήσεις, που έμειναν αναπάντητες, έσπευσε στο εργοτάξιο όπου διαπίστωσε την τραγική κατάληξη. Η άτυχη μητέρα, άρχισε να φωνάζει βοήθεια και οι γείτονες που κατέφθασαν στο σημείο κάλεσαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Στον Αλυκανά έφθασαν δυο πυροσβεστικά οχήματα με 4 άντρες και λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, κατάφεραν να ανασύρουν τα άψυχα σώματα των δύο ανδρών.

Στον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου, όπου βρέθηκαν νεκροί ο 60χρονος πατέρας και ο 31χρονος γιος του, έφθασαν συγγενείς και φίλοι που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που είχε συμβεί.

Πηγή: ant1news.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ