ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Επίθεση Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό: Θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί (Βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:53:00 π.μ. | |
Επίθεση Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό: Θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί (Βίντεο)
«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα. Θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί για να παραμείνει στην εξουσία», λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, παίρνοντας θέση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «πουλάει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το νερό, το αεροδρόμιο, πουλάει ολόκληρη τη χώρα. Φυσικά δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα».


«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει την εδαφική ακεραιότητα θα την παραδόσει κι αυτήν. Κάθε φορά που καταλύθηκε η δημοκρατία στη χώρα οι συνέπειες ήταν δραματικές» σημειώνει επίσης η πρώην πρόεδρος της Βουλής και προσθέτει: είτε περιληφθεί είτε δεν περιληφθεί ο όρος Μακεδονία είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί ως αντάλλαγμα για να παραμείνει στην εξουσία», πρόσθεσε.
Download Video
Όσο για τη θέση της Πλεύσης Ελευθερίας για το Σκοπιανό η κυρία Κωνσταντοπούλου τονίζει: Δεν εκχωρούμε πόντο από τα σύνορά μας, καμία διαπραγμάτευση για τη χρήση του όρου Μακεδονία μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ