ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Έδεσε καλώδιο στο λαιμό του και στο μηχανάκι και έκανε «βουτιά» θανάτου από γκρεμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. |
Έδεσε καλώδιο στο λαιμό του και στο μηχανάκι και έκανε «βουτιά» θανάτου από γκρεμό
Με τραγικό τρόπο αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του ένας πατέρας δυο παιδιών .

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, ο 53χρονος άνδρας έδεσε ένα καλώδιο στο λαιμό του και στο μηχανάκι και με ταχύτητα έφυγε από τον δρόμο στην περιοχή Πλάκες στον Βόλο , και έκανε «βουτιά» θανάτου.

Ο άτυχος άνδρας διένυσε απόσταση περίπου 7 μέτρων στον αέρα, «προσγειώθηκε» στη θάλασσα, ενώ ότι το καλώδιο με το οποίο είχε δεθεί κόπηκε, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να βυθιστεί και ο ίδιος να πνιγεί.

Η σορός του εντοπίστηκε από περαστικούς να επιπλέει στη θάλασσα, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο Βόλου.

Όπως αναφέρει το magnesianews, επί τόπου έσπευσε σκάφος του Λιμεναρχείου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επειδή ήταν δύσκολη η προσέγγιση του σκάφους, λόγω των ανέμων, δόθηκε εντολή σε δύτη να βουτήξει από τη στεριά για να ανασύρει τη σορό του άνδρα από τη θάλασσα.

Η σορός του άνδρα επέπλεε σε απόσταση 2,5 μέτρων από την ακτή, ενώ το μηχανάκι του εντοπίστηκε στην ίδια απόσταση και σε βάθος 7 μέτρων μέσα στη θάλασσα, κάτι που ερμηνεύεται ότι είχε μεγάλη ταχύτητα όταν έφυγε στο κενό.

Στο λαιμό του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα κομμάτι καλώδιο, όπως και στο μηχανάκι, με το οποίο προφανώς είχε δεθεί, και έσπασε από το βάρος κατά τη «βουτιά» θανάτου.

Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε από τη θάλασσα και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο/

Το άψυχο σώμα του 53χρονου άνδρα που ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών αναγνωρίστηκε από συγγενείς του στο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ