ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Συνυπογράφεται απ’ τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουντέρες και τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Θύμιο Κοτζιά, η Ολυμπιακή Εκεχειρία, στην έδρα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, στις 5 Φεβρουαρίου.

* Η Ναταλία Ρουμάνου είναι η νέα πρόεδρος στην ομάδα Αστέρας Βλαχιώτη, μετά την αναδιάρθρωση του δ.σ.

* Το φαρμακείο του Δημάρχου Βόχας-Βόχας Κορινθίας, Αννίβα Παπακυριάκου, διέρηξαν άγνωστοι τα ξημερώματα. Πήραν την ταμειακή μηχανή και αποχώρησαν.

* Το Ξυλόκαστρο, θα επισκεφθεί στις 3 Φεβρουαρίου, ο τομεάρχης εθνικής άμυνας της Ν.Δ., Βασίλης Κικίλιας. Θα μιλήσει σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης, στις 7 το απόγευμα.

* Με τρέχοντα θέματα θα συνεδριάσει αύριο, στις 6 το απόγευμα, το Δ.Σ. Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

* Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, το Γύθειο, θα εορτάσει την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, την Υπαπαντή του Κυρίου, Πολιούχου Γυθείου.

* Με επιστολή του, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Σταθάκη, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, ζητάει να ενταχθεί και ο Δήμος της Σπάρτης, στο μειωμένο τιμολόγιο για το οικιακό ρεύμα της ΔΕΗ.

* Παρουσία του Περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, σήμερα, στη μία το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

* Την καθιέρωση δρομολογίου στη γραμμή Βουκουρέστι-Καλαμάτα απ’ τον Ιούνιο, μέχρι τον Σεπτέμβριο, συμφώνησαν στη Ρουμανία, η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου με τον διευθύνοντα σύμβουλο τουριστικού πρακτορείου.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ