Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Σύναξη Νέων Μητροπόλεων Αργολίδας και Λαυρεωτικής στον Άγιο Λουκά Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:20:00 μ.μ. | |
Σύναξη Νέων Μητροπόλεων Αργολίδας και Λαυρεωτικής στον Άγιο Λουκά Ναυπλίου (βίντεο)
 Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα, οι νέοι της Μητροπόλεως Αργολίδος και οι νέοι της Μητροπόλεως Λαυρεωτικής έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου στον Ιερό ναό του Αγίου Λουκά και κατόπιν συνάντηση και συζήτηση καθώς και παράθεση γεύματος.
Ομιλητής στην συνάντηση νέων ήταν ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος .
Στο μαγευτικό προσκύνημα του Αγίου Λουκά στο Ναύπλιο ,ο Μητροπολίτης Αργολίδος καλωσόρισε τους νέους από την Αργολίδα και την Μητρόπολη Μεσογαίας κι ευχαρίστησε από καρδιάς τον Μητροπολίτη Νικόλαο για τον κόπο που έκανε να έρθει στην Αργολίδα και να μιλήσει στα νέα παιδιά.
Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως των νέων από την Μητρόπολη της Μεσογαίας ο Μητροπολίτης Αργολίδος ξενάγησε τους νέους στο εκκλησιαστικό μουσείο που είναι αφιερωμένο εξολοκλήρου στον Άγιο Λουκά.
Την όλη οργάνωση της σύναξης των νέων είχε η Μητρόπολη Αργολίδος, το κέντρο νεότητας και εθελοντές από το Ιερό προσκύνημα του Αγίου Λουκά.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ