ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας κλειστού χώρου στην Αγία Τριάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:30:00 μ.μ. | |
Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας κλειστού χώρου στην Αγία Τριάδα
Με 200 αθλητές θα διεξαχθεί Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας κλειστού χώρου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Αγ. Τριάδα του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο Σύλλογος Τοξοβολίας ΑΟ Μέρμπακα σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλίου και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας διοργανώνει Πανελλήνιο Αγώνα Ολυμπιακού, Σύνθετου και Παραδοσιακού τόξου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας, την Κυριακή στις 4 Φεβρουαρίου 2018.

Συμμετέχουν περίπου 30 σωματεία απ' όλη την Ελλάδα, που θεωρείται αριθμός ρεκόρ για το άθλημα και την περιοχή μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η αποστολή του Παναθηναϊκού που θα καταφτάσει στο Ναύπλιο αριθμεί πάνω από 25 αθλητές και είναι και η πολυπληθέστερη, ενώ εξίσου δυναμικό παρόν θα δώσουν σύλλογοι από την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα,τον Βόλο, την Χαλκίδα, την Κατερίνη κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους αθλητές που θα συμμετέχουν, βρίσκεται η Ευαγγελία Ψάρρα, με συμμετοχή σε 5 Ολυμπιακούς Αγώνες, ο πρωταθλητής Ελλάδας Αλέξανδρος Καραγεωργίου καθώς επίσης και άλλοι σημαντικοί αθλητές.

Ήδη το ΔΣ του ΑΟ Μέρμπακα βρίσκεται σε συναγερμό, καθώς τα μέλη του συλλόγου καλούνται να επιβεβαιώσουν για άλλη μια φορά το πολύ καλό όνομα που έχουν σε ότι αφορά την διοργάνωση αγώνων υψηλού επιπέδου με άριστη φιλοξενία και άψογες συνθήκες.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09.00 το πρωί. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και προσκαλούμε τους φιλάθλους της Αργολίδας να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να γνωρίσουν από κοντά ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ραγδαία στην περιοχή μας και μας χαρίζει αρκετά συχνά πολλά μετάλλια και διακρίσεις.

Ο ΑΟ. Μερμπακα θα δώσει δυναμικό αγωνιστικο παρόν με 14 αθλητές.

Εκ του ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ