ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ζητούνται «αγανακτισμένοι»...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 μ.μ. |
Ζητούνται «αγανακτισμένοι»...
 Κατατέθηκε στη Βουλή ένα πολυνομοσχέδιο το οποίο έχει 1.500 σελίδες για 70 προαπαιτούμενα... Μάλιστα θα ακολουθήσουν και εφαρμοστικές διατάξεις, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που γενικά θα αλλάξουν τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών για ακόμη μια φορά.

Πρόκειται για δραματικές ανατροπές σε επιδόματα, εισφορές, εργασιακά, στο δικαίωμα στην απεργία, το ξεπούλημα της ΔΕΗ και άλλων ασημικών. Το κυριότερο; Οι δανειστές απαιτούν συγκεκριμένη διάταξη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς οι οποίοι πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα ώστε μέσα στη χρονιά να πουληθούν περί τα 40 χιλιάδες ακίνητα. Και… λαϊκές κατοικίες που λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αυτά για να κλείσει η προηγούμενη αξιολόγηση, η τρίτη, διότι ξεκινά και τέταρτη με καμιά 80αριά τουλάχιστον προαπαιτούμενα τον Απρίλιο – Μάιο που ποιος ξέρει τι ανατροπές θα φέρει.
Μια κανονική λεηλασία δηλαδή, ένας… οικονομικός Αττίλας διά χειρός του αριστερού Τσίπρα που ποτέ του δεν είπε ψέματα, ποτέ δεν εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.

Και καλά, μέσα στη Βουλή, τα ακούνητα κι αμίλητα ανθρωπάκια που λέγονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ίσως και κάποιοι άλλοι, θα ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα. Θα περάσει από τους πατέρες του έθνους για να πάρουμε τη δόση και όλα να κυλήσουν ομαλά στο αριστερό αφήγημα που μας πουλάνε εδώ και λίγους μήνες.

Ο λαός που βρίσκεται σε όλο αυτό που στήνεται; Που είναι ο κόσμος; Που χάθηκαν οι αγανακτισμένοι; Που βρίσκονται οι συνδικαλιστές αλλά και τα κόμματα που ήταν πρώτα στο χαμό που γινόταν στη χώρα από το 2010 μέχρι και το 2014;

Ξεπουλιούνται μονάδες της ΔΕΗ, οι Φωτόπουλοι της ΓΕΝΟΠ που είναι να ξεσηκώσουν τους εργαζόμενους, να κατεβάζουν τις ασφάλειες, να πνίξουν στο σκοτάδι την Ελλάδα, να παρακαλάμε για μια λάμπα;

Η ΓΣΕΕ η ΑΔΕΔΥ έχουν κρυφτεί πουθενά και δεν κινητοποιούνται; Ούτε μια απεργία; Ούτε μια συγκέντρωση, έτσι για την ξεφτίλα ρε παιδιά; Για να μη σας λένε ξεπουλημένους ή μάλλον για να μη λένε ότι ξεπουλήσατε τους ανθρώπους του μόχθου.

Όλα τα κινήματα αλληλεγγύης, οι διάφορες ΜΚΟ, οι «δεν πληρώνω», οι δεν δίνω φόρους και δεν αποδίδω ΕΝΦΙΑ που έχουν πάει;

Σε λιγότερα μέτρα και σε πολύ λιγότερο πιεστικούς νόμους καιγόταν η Αθήνα, οι κλούβες και τα ΜΑΤ περικύκλωναν τη Βουλή; Θυμάστε τις επιχειρήσεις που γίνονταν προκειμένου να περάσουν τα αυτοκίνητα των βουλευτών; Μήπως θυμάστε να καίγεται το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και να φυγαδεύονται οι τσολιάδες; Θυμάται κανείς μας τον Τοξοβόλο να σημαδεύει το Κοινοβούλιο, τις χιλιάδες μολότοφ, τους Συριζαίους από τη μια μεριά της πλατείας Συντάγματος και τους Χρυσαυγίτες από την άλλη, να βρίζουν, να ασχημονούν, να μουντζώνουν τη Βουλή;

Βεβαίως και τα θυμάστε όλα αυτά. Βεβαίως και οι ερωτήσεις έχουν αυτονόητες απαντήσεις. Τα έχουμε ξαναπεί για εκείνους που πήραν την εξουσία ενώ πριν ήταν οι μπαχαλάκηδες και οι κουκουλοφόροι.

Όμως, αυτό που συμβαίνει με τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ που ψηφίζονται χωρίς να ακούγεται κιχ είναι απίστευτο και αποδεικνύει δύο πράγματα: 

Το πρώτο είναι το παιχνίδι που παίχτηκε όλα αυτά τα χρόνια από τους «αγανακτισμένους» της αριστεράς, από τους… καλλιτέχνες του ψευτοπροοδευτικού χώρου και από δήθεν διανοούμενους που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε Συρία για να επωφεληθούν.

Παίχτηκε ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι στις πλάτες του κόσμου που εύκολα άγεται και φέρεται από τον άκρατο λαϊκισμό. Πέθαναν άνθρωποι, κάηκαν περιουσίες, διαλύθηκε η χώρα άπειρες φορές, κακοποιήθηκαν πολιτικοί και καταστράφηκαν καριέρες μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτούν οι λαϊκιστές την κατάσταση και να καταλάβουν την εξουσία. Αυτή είναι η πρώτη αλήθεια.

Και η δεύτερη είναι ότι τα καθεστώτα τα ρίχνει ο λαός. Αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος, αν δεν σταματήσει να τρώει σανό κι αν δεν αντιδράσει στο… τίμιο, ηθικό και καλό παιδί Αλέξη, τότε θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα. Και τότε δεν θα φταίει η κακή, η επάρατος δεξιά, αλλά θα φταίει η… καλή, προοδευτική αριστερά.

Πηγή: antinews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ