ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Καιρός: Ανοιξιάτικη παρένθεση μέσα στο Χειμώνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 μ.μ. |
Καιρός: Ανοιξιάτικη παρένθεση μέσα στο Χειμώνα
 Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική άνοδο σε πολλές περιοχές της χώρας. Ξεχάστε τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα θυμίζει Άνοιξη, καθώς ο υδράργυρος θα σημειώσει σημαντική άνοδο.

Ο καιρός την Κυριακή

Την Κυριακή (28/01) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις το πρωί στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη


Ο καιρός γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -01 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη


Τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά των Κυκλάδων και νότια της Κρήτης 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα


Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα Δωδεκάνησα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Τη Δευτέρα (29/01)
ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Τρίτη (30/01) ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω μικρή άνοδο.


Πηγή: newsbomb.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ