ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Συνεδρίασε η ΠΕΔ Πελοποννήσου στην Τρίπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:05:00 μ.μ. |
Συνεδρίασε η ΠΕΔ Πελοποννήσου στην Τρίπολη
Ο προγραμματισμός, η ψήφιση του απολογισμού του 2017 και ο προυπολογισμός του 2018, ήταν τα βασικά θέματα ημερήσιας διάταξης, κατά τη συνεδρίαση του δ.σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

Η συνεδρίαση, έγινε στην Τρίπολη και στην τέως αίθουσα συνεδριάσεων, του δημοτικού συμβουλίου, στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Ο προγραμματισμός δράσης, περιλαμβάνει διοργάνωση ημερίδων και συνεδρίων, συμμετοχή σε εθνικά και ευρωπαικά προγράμματα, παρουσία της ΠΕΔ, σε συνέδρια, συνεργασία αυτής, με δήμους, για προώθηση θεσμικών θεμάτων και δράσεων, όπως επίσης και συμμετοχή της Ένωσης σε διάφορες διοργανώσεις δήμων, που αφορούν πολιτιστικά γεγονότα, Πελοποννησιακής εμβέλειας.

Ο απολογισμός των δαπανών του οικονομικού έτους 2017, καθώς και ο προυπολογισμός για το 2018, πέρασαν ομόφωνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η ΠΕΔ, έχει αποθεματικό 11.660,00 ευρώ, ενώ για τον προυπολογισμό του νέου έτους, προβλέπεται ποσό εσόδων 1.045.257,96 ευρώ και 1.045.257,96 ευρώ για έξοδα.

Προήδρευσε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος, ενώ βασικός εισηγητής των θεμάτων ήταν ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, δημοτικός σύμβουλος δήμου Τρίπολης.

Πηγή: ert.gr
Φώτο Στ. Ζορμπαλάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ