ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Επίσκεψη Αυγενάκη - Βορίδη στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:09:00 μ.μ. | | | |
Επίσκεψη Αυγενάκη - Βορίδη στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο
Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018 ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης και ο Βουλευτής και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης Μάκης Βορίδης συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό.

 Οι κύριοι Αυγενάκης και Βορίδης έκαναν εκτεταμένη συζήτηση και ενημέρωση για την πολιτική κατάσταση με τον κ. Καμπόσο, ενώ ενημερώθηκαν για ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας αλλά και αυτοδιοικητικά θέματα που ταλανίζουν τους Δήμους της χώρας με κορυφαίο την επικείμενη εφαρμογή της απλής αναλογικής στις επόμενες Δημοτικές εκλογές που σχεδιάζει η κυβερνηση.
  Στην συνέχεια παραχώρησαν συνεντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης όπου κυριάρχησε το Σκοπιανό ζήτημα της ονομασίας, ενώ ο κ Βορίδης εμφανιστηκε να υποστηρίζει την γραμμή του Κώστα Καραμανλή.
 Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών επέδωσε στον κ, Αυγενάκη το χθεσινό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών που αναφέρεται στο ονομα της Μακεδονίας
Ακολούθως είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας Φώτη Κολεβέντη, ενώ αργότερα, στις 8 το βράδυ θα κόψουν την πίτα της ΝΟΔΕ Αργολίδας σε εκδήλωση στο Φουγάρο στο Ναύπλιο.
Τους δύο άνδρες υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαλτέζος, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Ελένη Αποστολοπούλου, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και άλλα στελέχη του κόμματος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ