ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:05:00 μ.μ. | |
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ Αργολίδας στο Ναύπλιο
 Το επικαιροποιημένο μνημόνιο με τα νέα προαπαιτούμενα οδηγεί σε ένα νέο γύρο επίθεσης στη ζωή της εργατικής-λαϊκής οικογένειας. Μέτρα που είναι ήδη συμφωνημένα με τους δανειστές, είναι αναγκαία για τους βιομηχάνους, τους εφοπλιστές καθώς και τη μεγαλοεργοδοσία κάθε κλάδου, αφού υπηρετούν την ανταγωνιστικότητα και τα κέρδη τους.

Όσο και αν ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι υπάρχει “φως στο τούνελ” για το λαό, η πραγματικότητα τη διαψεύδει. Οι σχεδιασμοί της για το χτύπημα της απεργίας, για το φίμωμα κάθε φωνής που αγανακτεί, αμφισβητεί και αγωνίζεται, επιβεβαιώνει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Με την πρόσφατη τροπολογία της κυβέρνησης, ποινικοποιείται η δράση όσων αντιστέκονται απέναντι στους πλειστηριασμούς, όσων διαμαρτύρονται, όσων προσπαθούν να εμποδίσουν αυτήν την αδικία καθώς ο αγώνας για την προστασία της πρώτης κατοικίας θεωρείται κακούργημα!

Η κυβέρνηση επιλέγει να χτυπήσει την εργατική τάξη στο πρωτοβάθμιο επίπεδο οργάνωσης, μέσα στην επιχείρηση, εκεί δηλαδή που εκφράζονται πιο έντονα η εργοδοτική τρομοκρατία και αυθαιρεσία, οι απειλές και οι πιέσεις, εκεί που γεννιέται η εκμετάλλευση, τον χώρο που αποτελεί την πηγή της κερδοφορίας.

Το δικαίωμα της απεργίας είναι αδιαπραγμάτευτο!

Το έχει κατακτήσει η τάξη μας με αμέτρητες θυσίες και αίμα!

Oι διοικήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, δίνουν «ρέστα» για να βάλουν εμπόδια στην αγωνιστική απάντηση των εργαζομένων, καλλιεργούν την ηττοπάθεια, απομακρύνουν τους εργαζόμενους από τα συνδικάτα, αφού καμία απόφαση για απεργία δεν έχει παρθεί και καμία συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των ταξικών Ομοσπονδιών, Συνδικάτων και Σωματείων.

Με τη στάση τους όχι απλά βοηθούν και στηρίζουν την κυβέρνηση, δίνοντας χώρο και χρόνο για να περάσει κάτω από πέπλο σιωπής μια σειρά από αντιδραστικές, αντεργατικές μεταρρυθμίσεις, αλλά αποδεικνύουν την πλήρη συμφωνία και ταύτιση τους, στις πάγιες θέσεις των βιομηχάνων και της μεγαλοεργοδοσίας, που υλοποιούν από κοινού όλα τα κόμματα που στηρίζουν το σύστημα της εκμετάλλευσης.

Δεν θα τους περάσει. Αν νομίζουν ότι θα περάσουν τα μέτρα “χωρίς να βραχούν” είναι γελασμένοι!

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να ενισχύσουν τον αγώνα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς.

Κάθε εργοστάσιο και τόπος δουλειάς, κάθε λαϊκή γειτονιά να γίνει πυρήνας δράσης και αντίστασης, ώστε όχι μόνο να μην περάσουν οι νέες ανατροπές, αλλά και με την πάλη μας οι προηγούμενες να καταργηθούν.

Κανένας εργάτης, κανένας άνεργος δεν πρέπει να ξεγελαστεί, να πιστέψει ότι η επίθεση θα σταματήσει, ότι θα την ανακόψει κάποιος άλλος πέρα από εμάς. Μόνο η οργανωμένη πάλη και ο διεκδικητικός αγώνας του εργαζόμενου λαού, μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση.

Εμείς έχουμε τη δύναμη, το δίκιο! Όλοι στον αγώνα!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΓΕΝΑΡΗ , ΩΡΑ 6.30 Μ.Μ.

ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ