ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Νεκρός ο επιβάτης του Blue Star Naxos που έπεσε στη θάλασσα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. |
Νεκρός ο επιβάτης του Blue Star Naxos που έπεσε στη θάλασσα
 Νεκρός εντοπίστηκε ο επιβάτης του Blue Star Naxos, που έπεσε στη θάλασσα το βράδυ της Τρίτης. Για τον εντοπισμό του διοργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση από το Λιμενικό. Για αυτοκτονία κάνουν λόγο μάρτυρες.


Στις 20:50 οι Αρχές του πλοίου που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο - Πάρο - Νάξο - Ηρακλειά - Σχοινούσα - Κουφονήσια - Κατάπολα, ενημερώθηκαν από επιβάτιδα, ότι άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών έπεσε στη θάλασσα.

Αμέσως ο καπετάνιος άλλαξε ρότα, επιστρέφοντας στο σημείο προκειμένου να αναζητηθεί ο επιβάτης και ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορική Ναυτιλίας, που έδωσε εντολή για να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Για τον εντοπισμό του διεξήχθη μεγάλη επιχείριση με συντονιστή το Λιμενικό Σώμα και τη συμμετοχή των Blue Star Naxos, Blue Star Delos, 2 δεξαμενόπλοιων, ταχύπλοων του Λιμενικού και ενός ελικόπτερου Super Puma.

Εντοπίστηκε νεκρός

Σύμφωνα με το cyclades24, περίπου στις 23:00, το φουσκωτό της WWF Hellas και το πλήρωμα του ταχύπλοου σκάφους του Λιμενικού 609, εντόπισε πνιγμένο τον αγνοούμενο άνδρα στην επιφάνεια της θάλασσας, περίπου 4 ναυτικά μίλια ΒΔ της Σύρου.

Η σωρός του αυτόχειρα μεταφέρθηκε στην Σύρο τα μεσάνυχτα της Τρίτης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ο 60χρονος άνδρας εκτιμαται οτι ταξίδευε μόνος, καθως δεν εχει αναφέρει άλλος επιβατης οτι αγνοειται άτομο με το οποιο συνταξίδευε, ενώ τα στοιχεία του θα βρεθούν από την καταμέτρηση των ονομαστικών εισητηρίων.
Πηγή: news.in.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ