ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Πρωταγωνίστρια η Πελοπόννησος στη Grecia Panorama στο “ParkLake” του Βουκουρεστίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. |
Πρωταγωνίστρια η Πελοπόννησος στη Grecia Panorama στο “ParkLake” του Βουκουρεστίου
Περισσότεροι από 45.000 Ρουμάνοι που επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο 20 - 21 Ιανουαρίου 2018, το πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Ρουμανίας “ParkLake”, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και να γευθούν Πελοποννησιακά κεράσματα με ποιοτικά προϊόντα στο πλαίσιο της Grecia Panorama. 
Στο χώρο των εκδηλώσεων έλαβαν χώρα πολιτιστικές εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς από Ελληνικούς Συλλόγους της Ρουμανίας. Η παρουσίαση της Πελοποννήσου προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στα ΜΜΕ της Ρουμανίας δίνοντας τη δυνατότητα στη θεματική Αντιπεριφερειάρχη κα. Νικολάκου να παραχωρήσει συνεντεύξεις στο τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας PrimaTv και να συνομιλήσει με εξειδικευμένους συντάκτες τουρισμού της Ρουμάνικης αγοράς. 
Σύνδεση Καλαμάτας Βουκουρεστίου με πτήση της Tarom Airlines

Η κα. Νικολάκου και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας είχαν συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Tour Operator Cocktail Holidays κ. Dan Goicea, με τον οποίο συμφώνησαν στον προγραμματισμό πτήσεων charter από Βουκουρέστι στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας με την Tarom Airlines από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ της Ελλάδας στο Βουκουρέστι κ. Γεώργιος Σταφυλάκης, που μαζί με τους συνεργάτες του, συμβάλουν στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη Ρουμανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιτυχή παρουσία της Πελοποννήσου καθοριστικό ρόλο συνέβαλλε και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βουκουρέστι κ. Ιωάννης Μάρκου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ A’.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ξεναγήθηκε στο χώρο της Πελοποννήσου ο Ελληνικής καταγωγής Βουλευτής του Ρουμάνικου Κοινοβουλίου κ. Dragos Gabriel Zisopol ο οποίος αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο της ελληνικής κοινότητας στη Βουλή, είναι Πρόεδρος όλων των μειονοτήτων στη Ρουμανία, Πρόεδρος των Ελληνικών Συλλόγων και Καθηγητής Πανεπιστημίου στο Πλοέστι. Η κα. Νικολάκου προσκάλεσε τον κ. Zisopol να επισκεφθεί την Πελοπόννησο προκειμένου σε συνάντηση που θα έχει με τον Περιφερειάρχη να καθοριστεί ένα συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο προώθησης της Πελοποννήσου στη Ρουμανία.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις προβολής της στην κρίσιμη αγορά της Ρουμανίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και το ΕλληνοΡουμανικό Επιμελητήριο και το επόμενο χρονικό διάστημα θα προγραμματίσουν συγκεκριμένες δράσεις για το τουριστικό προϊόν και τη συνεργασία των παραγωγικών τάξεων της Πελοποννήσου και της Ρουμανίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ