ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Μελέτη του Heilbronn University της Γερμανίας για διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:35:00 μ.μ. | | |
Μελέτη  του Heilbronn University της Γερμανίας για διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon
 Ο Δήμος Επιδαύρου και η συνδιοργανώτρια εταιρεία whynot του Epidavros Triathlon, σε συνεργασία με το τμήμα Αθλητικού Management του Heilbronn University της Γερμανίας, διερευνούν πιθανούς τρόπους και δυνατότητες ώστε το Epidavros Triathlon να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερες διεθνείς συμμετοχές στο άμεσο μέλλον, καθιστώντας το αγώνα αυτόν μια διοργάνωση με σημαντική διεθνή απήχηση.

Πιο συγκεκριμένα, μεταπτυχιακοί φοιτητές του παραπάνω Πανεπιστημίου στα πλαίσια της μεταπτυχιακής τους διατριβής, εργάζονται πάνω σε δυνητικούς τρόπους οργάνωσης, προώθησης και προβολής της διοργάνωσης σε αθλητές ξένων χωρών. 

Το αμέσως επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με το Πανεπιστήμιο και την Οργανωτική Επιτροπή του Epidavros Triathlon στην Γερμανία ώστε να συζητηθούν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των μελετών που έχουν γίνει.

Τα οφέλη από τις παραπάνω ενέργειες είναι πολλαπλά τόσο για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Επιδαύρου όσο και για τους συμμετέχοντες στον αγώνα αθλητές. 

Επιτυγχάνεται μια σημαντική και συνεχής προβολή των σημαντικότατων μνημείων και αξιοθέατων της ευρύτερης περιοχής της Επιδαύρου, ενισχύοντας το ήδη σημαντικό τουριστικό ρεύμα και βοηθώντας την ανάπτυξη των τοπικών τουριστικών και όχι μόνο επιχειρήσεων. 

 Στον αθλητικό τομέα, τα επόμενα χρόνια, οι συμμετέχοντες στο Epidavros Triathlon, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν διεθνή αγώνα συναγωνιζόμενοι αθλητές όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες.


Ο Δήμαρχος
Κωνσταντίνος Γκάτζιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ