ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

To Deree στο Ναύπλιο: Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. |
To Deree στο Ναύπλιο: Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους


 Tο Deree – The American College of Greece συνεχίζει το καθιερωμένο ταξίδι του στην Ελλάδα, με σταθμό, αυτήν τη φορά, το Ναύπλιο. Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου προσκαλεί τους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους σε μια ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν τα ακαδημαϊκά προγράμματά του, τα προγράμματα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης αλλά και οι μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει στους φοιτητές του ώστε να θέσουν τις σωστές βάσεις για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 18:00, στο Βουλευτικό, Σταϊκοπούλου. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συζητήσουν με συμβούλους εγγραφών του Deree, καθηγητές, φοιτητές και αποφοίτους για τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Deree, όπως:

- Τα 25 καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα σε πλήθος πεδίων: ναυτιλιακά, τουρισμός, επικοινωνία, ψυχολογία, πληροφορική και σχεδιασμός δικτύων, περιβαλλοντικές επιστήμες, γραφιστική, διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, κ.λπ.

- Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής στήριξης ύψους 3,8 εκατ. ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε μαθητής με βαθμό Απολυτηρίου πάνω από 17 δικαιούται κάποιας μορφής υποτροφία. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ωφεληθούν από μία σειρά εξειδικευμένων υποτροφιών που προσφέρει το Deree για νέους με καταγωγή από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου.

- Τις ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό, μέσω του προγράμματος Study Abroad, και πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

- Τη δυνατότητα φοίτησης στο Deree παράλληλα με τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υποειδίκευση (ένα πρόγραμμα 6-7 μαθημάτων συγκεκριμένου πεδίου).

- Την πολύπλευρη εκπαίδευση μέσα από τους ομίλους, τις ακαδημαϊκές κοινότητες, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και την ενασχόληση με τη φοιτητική κοινότητα, που αποτελούν βασικά στοιχεία της συνολικής εμπειρίας σπουδών στο Deree.

- Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από περισσότερες από 60 χώρες που διδάσκονται σύμφωνα με το, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, αμερικανικό μοντέλο σπουδών, ένα σύστημα που αναπτύσσει την κριτική σκέψη και την προσωπικότητα κάθε φοιτητή.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο www.acg.edu/nafplio


Σχετικά με το Deree – The American College of Greece

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 25 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NEASC (New England Association of Schools and Colleges) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 6 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος


Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 143 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το γυμνάσιο και λύκειο Pierce, το Deree – που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ