ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Η 1η νυχτερινή μεγάλη καρναβαλική γιορτή στο Άργος είναι γεγονός!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. | | |
Η 1η νυχτερινή μεγάλη καρναβαλική γιορτή στο Άργος είναι γεγονός!
 Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης, πολλά θεάματα σε μια μεγάλη γιορτή για το Καρναβάλι. Μια γιορτή στο πλαίσιο του προγράμματος «Απόκριες 2018 στο Δήμο Άργους Μυκηνών» που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ.

Οι πιο ευφάνταστες ομάδες του φετινού καρναβαλιού θα παρουσιαστούν μπροστά σας με τρόπο διασκεδαστικό! Ελάτε να τις γνωρίσετε!

Η μπάντα κρουστών Quilombo δίνει ένα εκρηκτικό μουσικό αποτέλεσμα στους Βραζιλιάνικους ρυθμούς SambaBatucada και SambaReggae. Χορεύουν παίζοντας κρουστά προσφέροντας ένα εντυπωσιακό οπτικό-ακουστικό θέαμα.

Fire Juggling Show! Ένα εντυπωσιακό ζογκλερικό show με φωτιές. Μοναδικοί ζογκλέρ με δυναμικές εμφανίσεις (Καρναβάλι Πάτρας, Rock Wave Festival, Womad Festival, Αισχύλεια 2003-Ελευσίνα, Τάλος 2004-Χανιά, Fame Story ,Dream Show, Allou Fun Park, κά) θα παρουσιάσουν ζογκλερικά κόλπα με πύρινες δάδες, κοντάρια με φωτιές, πύρινα σχοινιά και αλυσίδες δημιουργώντας φαντασμαγορικές εικόνες που δεν έχετε ξαναδεί!!!

Και η νυχτερινή γιορτή… συνεχίζεται με … KARAOKE FOR ALL!!! To “Karaokemania. Your music therapy” αναλαμβάνει να σας αναδείξει σε … αστέρες του τραγουδιού! Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και χιούμορ.

Η 1η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ στο ΑΡΓΟΣ τα έχει όλα: μασκαράδες, μουσική, χορό, τραγούδι, σερπαντίνες, χαρτοπόλεμο, κέφι και φαντασία. Ελάτε όλοι!


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
Πέτρος Διολίτσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ