ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

2-0 έχασε ο Παναργειακός από την Τριγλία Ραφήνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 μ.μ. | |
2-0 έχασε ο Παναργειακός από την Τριγλία Ραφήνας
 Μεγάλη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» με πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έναν Αμπντουραχμάνι να βγάζει φωτιές στον αγωνιστικό χώρο και να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα (MVP), με ένα γκολ και μία ασίστ!

Από την άλλη ο Παναργειακός με αυτή την ήττα μπαίνει για τα καλά σε μπελάδες και θα δώσει μάχες για την παραμονή στην κατηγορία. Δίκαια έχασε στη Ραφήνα 2-0, ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Κετικίδη δεν μπήκαν καθόλου στο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή, χωρίς όμως να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος, κυρίως λόγω της αστοχίας τους στην τελική προσπάθεια. Γι αυτό και έμειναν στο στείρο 0-0. Στην επανάληψη βρήκαν δίχτυα χάρη στην επιμονή του Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι.

Στην πρώτη περίπτωση έβγαλε ασίστ στον Ινγκλαντίν, ο οποίος παρότι μπήκε ως αλλαγή και είχε θέματα τραυματισμού, όταν του στρώθηκε η μπάλα φάτσα κάρτα με το τέρμα, βρήκε δίχτυα και έβαλε την Τριγλία σε θέση οδηγού.

Από κει και πέρα «καθάρισε» πάλι ο «Άμπντου» όταν μπήκε από δεξιά, δεν μπόρεσε να τον αναχαιτίσει η άμυνα των φιλοξενούμενων και τελείωσε με εύστοχο πλασέ τη φάση, βάζοντας έτσι τέλος στα όνειρα του Παναργειακού, να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Ραφήνας.

Τριγλία: (Ανδρέας Ντερτινής): Ιωσήπου, Καμβύσης, Κογιός, Μακρής, Τσάγκαρης, Καραγιάννης, Κότσι, Μαραθωνίτης (46΄Ινγκλαντίν – 75΄Κατσαβριάς), Αμπντουραχμάνι (93΄Βατίστας), Ντάφλας, Βουτσιώτης (90΄Ζαφειρόπουλος).

Παναργειακός: (Γιώργος Κετικίδης): Ράνχα, Παναγιώτου, Καραμπάς (24΄Κουρούμα), Λιακόπουλος (59΄Φρεντ), Μεζίνη, Πούτσης, Καμπιώτης, Παιδάκης (75΄Καρβούνης), Καϊάφας, Καλύβας, Ντούκιτς.

Πηγή: irafina.gr


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ