ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Κατασχέθηκαν 2.483 πακέτα με λαθραία τσιγάρα στην Αρκαδία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:41:00 μ.μ. |
Κατασχέθηκαν 2.483 πακέτα με λαθραία τσιγάρα στην Αρκαδία
 Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη, σήμερα (2.2.2018) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα .

Ειδικότερα, σήμερα (2.2.2018) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη του 28χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν -2.483- πακέτα τσιγάρων και -248- συσκευασίες λαθραίου καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε οικία του, στην Τρίπολη Αρκαδίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι συσκευασίες λαθραίου καπνού θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.



Ο 28χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ