ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Με 45 δρομείς ο Σύλλογος Υγείας Δρομέων Μεσσηνίας στον 17ο Αγώνα Αργολικού Κόλπου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:16:00 π.μ. |
Με 45 δρομείς ο Σύλλογος Υγείας Δρομέων Μεσσηνίας στον 17ο Αγώνα Αργολικού Κόλπου
Στο όμορφο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, ο 17ος Δρόμος του Αργολικού Κόλπου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Αργολίδας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων απ' όλη την Ελλάδα.


Ο αγώνας κινήθηκε πάνω σε μια όμορφη διαδρομή κατά το μεγαλύτερο μέρος δίπλα στη θάλασσα, ξεκινώντας από τη Λέρνα στο εστιατόριο Αρδάμης στις 10 το πρωί, διανύοντας την απόσταση 15,5 χιλιομέτρων προς την παραλιακή της Νέας Κίου και ο τερματισμός έγινε στο ύψος του κολυμβητηρίου στο Ναύπλιο.

703 ήταν οι επιτυχώς τερματίσαντες στον αγώνα, ενώ μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου οι εγγραφές άγγιζαν τους 1000, δείχνοντας έτσι την αγάπη του κόσμου γι' αυτόν τον αγώνα που συνδύασε ταυτόχρονα και μία όμορφη εκδρομή στο Ναύπλιο.

Αυτό έκανε και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, που έδωσε το δικό του δυναμικό παρόν συμμετέχοντας και φέτος με μία ισχυρή αποστολή από 45 δρομείς, αλλά και με πολλά άλλα μέλη και παιδιά που πήγαν με πούλμαν, ξεκινώντας οργανωμένα από την Καλαμάτα για το όμορφο Ναύπλιο, αλλά και αρκετοί που μετακινήθηκαν με δικά τους μεταφορικά μέσα.

Η διαδρομή ήταν αρκετά γρήγορη και σχετικά εύκολη, ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και αρκετά ευνοϊκές για πολλούς αθλητές να σημειώσουν καλούς χρόνους, ειδικά τόσο για τους πρωτοπόρους (22 δρομείς κάτω της μιας ώρας), όσο και πολλών άλλων που έκαναν ατομικά ρεκόρ.

Η αποστολή μετά το τέλος του αγώνα επισκέφτηκε διάφορα μαγαζιά της πόλης, απολαμβάνοντας όμορφες βόλτες, καφέ και φαγητό στα στενά του Ναυπλίου και επέστρεψε το απόγευμα με τις ομορφότερες εμπειρίες.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει την αποστολή και τα μέλη του για τη συμμετοχή τους στον ανωτέρω αγώνα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ