ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

59χρονη παρασύρθηκε από χείμαρρο και έχασε τη ζωή της (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:13:00 μ.μ. |
59χρονη παρασύρθηκε από χείμαρρο και έχασε τη ζωή της (βίντεο)
 Νεκρή ανασύρθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου μια 59χρονη που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο χωριό Δρυμώνας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη 59χρονη βρισκόταν στο αυτοκίνητο με την κόρη της ηλικίας27 ετών κοντά στις Ροβιές πηγαίνοντας προς τη μονή του Οσίου Δαυίδ.

Η γυναίκα στη θέα του χειμάρρου φοβήθηκε με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Η κόρη είναι καλά στην υγεία της αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Υπερχείλισαν ποτάμια στα Τρίκαλα – Πλημμύρισαν εκατοντάδες στρέμματα

Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει προβληματισμό στον νομό Τρικάλων, καθώς υπερχείλισαν όλοι οι παραπόταμοι του Πηνειού και οι κάτοικοι είναι σε επιφυλακή.

Εκατοντάδες στρέμματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ κινδυνεύουν μαντριά που είναι δίπλα στο ποτάμι. Στο Βαλτινό, τα νερά γυρίζουν μέσα στο χωριό και ήδη έχουν πλημμυρίσει αυλές, ενώ αν ανέβει κι άλλο η στάθμη τα νερά θα μπουν και σε σπίτια.

Τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να περάσουν τον δρόμο προς το Ελευθεροχώρι, καθώς έχει πλημμυρίσει το οδόστρωμα, ενώ επαρχιακός δρόμος στην Πιαλεία έκλεισε μετά από κατολίσθηση.
Πηγή: newpost.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ