ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Γονείς - τέρατα κλείδωναν τα παιδιά τους νηστικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. |
 Γονείς - τέρατα κλείδωναν τα παιδιά τους νηστικά
 Μια νέα σοκαριστική υπόθεση βασανισμού και κακοποίησης ανήλικων παιδιών από τους γονείς τους έρχεται στο φως της δημοσιότητας, λίγες εβδομάδες μετά τις αποκαλύψεις για το ζεύγος Τέρπιν που αλυσόδεναν και χτυπούσα με αλυσίδες τα 13 παιδιά τους.

Πρωταγωνιστές της νέας ανατριχιαστικής ιστορίας είναι ο 69χρονος Μπενίτο Γκουτιέρεζ και η 64χρονη σύζυγός του Κάρολ από το Τάκσον της Αριζόνα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι κλείδωναν τα τέσσερα υιοθετημέναπαιδιά τους, το καθένα μόνο του σε δωμάτια του σπιτιού.

Τα παιδιά, που είναι ηλικίας από έξι έως δώδεκα ετών, έμεναν στο δωμάτιο - φυλακή επί δώδεκα ώρες, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε νερό, φαγητό ή τουαλέτα. Μόνο σε ένα από τα τέσσερα δωμάτια - κελιά του σπιτιού βρέθηκε ένας κουβάς, που χρησιμοποιούσαν τα παιδιά για τη σωματική ανάγκη τους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα τέσσερα παιδιά κατόρθωσε να αποδράσει από ένα παράθυρο και πλησιάζοντας ένα κατάστημα ζήτησε τηλέφωνο και κάλεσε την Άμεση Δράση. Το παιδί ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, είπε ο καταστηματάρχης σε τοπικά ΜΜΕ, ενώ το ίδιο και τα αδέρφια του απομακρύνθηκαν άμεσα από το σπίτι-βασανιστήριό τους.

Οι δύο γονείς τέθηκαν υπό κράτηση.

Πηγή: news247.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ