ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ξεκινά άμεσα το «σαφάρι» των ανασφάλιστων οχημάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:52:00 μ.μ. |
Ξεκινά άμεσα το «σαφάρι» των ανασφάλιστων οχημάτων
 Την άμεση έναρξη των ελέγχων για τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Δημήτρης Μαζαράκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση της ένωσης για τον κλάδο αυτοκινήτου.

Ο κ. Μαζαράκης ανέφερε πως τα αρμόδια κλιμάκια του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες τους ελέγχους, οι οποίοι θα γίνονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

«Όλα είναι έτοιμα, όπως μας ενημέρωσαν από την ΑΑΔΕ και σε λίγες ημέρες ξεκινά ο έλεγχος, ο οποίος θα γίνεται τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης, επισημαίνοντας την ανάγκη να σταματήσει το φαινόμενο, 6 εκατομμύρια ασφαλιζόμενοι να πληρώνουν για τους 600.000 ανασφάλιστους.


Ο κ. Μαζαράκης σημείωσε ακόμη ότι η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος έχει θέσει ως στόχο την ριζική λύση του προβλήματος επιβίωσης του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και πρόεδρος του Συστήματος Φιλικού Διακανονισμού, Δημήτρης Ζορμπάς σημείωσε ότι ο στόλος των ασφαλισθέντων οχημάτων μειώθηκε στις αρχές του 2018 κατά περίπου 55.000 αυτοκίνητα, ενώ επιχειρείται από το υπουργείο η εξάλειψη του φαινομένου των ανασφάλιστων οχημάτων.

Πηγή: in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ