ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΕΜΥ: Ανοιξιάτικο το Σαββατοκύριακο - Πιθανότητα ασθενών βροχών την Καθαρά Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:02:00 μ.μ. |
ΕΜΥ: Ανοιξιάτικο το Σαββατοκύριακο - Πιθανότητα ασθενών βροχών την Καθαρά Δευτέρα
 Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί το Σαββατοκύριακο της αποκριάς με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που στο Αιγαίο θα είναι ισχυρότεροι 6 με 7 μποφόρ.


Την Καθαρά Δευτέρα, το σκηνικό του καιρού χαρακτηρίζεται άστατο με ασθενείς βροχές στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά, ενώ από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά ενδέχεται να προσεγγίσει τη χώρα νέο κύμα κακοκαιρίας.

Την Κυριακή θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν. Επίσης τις πρωινές ώρες θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Καθαρά Δευτέρα θα έχουμε νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα κεντρικά, με τοπικές βροχές και χιονιά στα ορεινά. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν στα δυτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα κυμανθούν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα βόρεια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μικρή πτώση από τα βόρεια.

Πηγή: E-Radio.gr 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ