ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Νέος Μητροπολίτης Μάνης ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:38:00 μ.μ. |
Νέος Μητροπολίτης Μάνης ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου
Στην πλήρωση της χηρεύουσας Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, προέβη σήμερα η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Τα μέλη της Ιεραρχίας μετά από ψηφοφορία, εξέλεξαν για νέο Μητροπολίτη Μάνης τον Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Παπαθανασίου. 
Ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Μάνης, είναι Διευθυντής του Γραφείου του Αρχιεπισκόπου και Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αθηνών.Ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου εξελέγη με 61 ψήφους, ενώ ο έτερος διεκδικητής Αρχιμανδρίτης Συμεών Λαμπρινάκος έλαβε 18 ψήφους.
Ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου, είναι ο διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και Ιεροκήρυκας στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών.
Η χειροθεσία του σε υποδιάκονο είχε τελεσθεί από τον Σεβασμιώτατο πρώην Μεσογαίας Αγαθόνικο, και η χειροτονία του σε Διάκονο από τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.
Ο π. Χρυσόστομος γεννήθηκε το 1950 στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά και Θεολογία στην Αθήνα, στο Παρίσι και στη Γενεύη. Είναι διδάκτωρ Νομικής και Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου είναι ένας ευγενής και ήρεμος κληρικός με Θείο Ζήλο.
Είναι ο πιο γνωστός ορθόδοξος Ιεροκήρυκας διεθνώς αφού κάθε Κυριακή κηρύττει το λόγο του Κυρίου και αυτό αναμεταδίδεται από την κρατική τηλεόραση, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ