ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Σάλος στο Άργος με τον ανώμαλο που έχει γίνει σκιά της παντρεμένης γυναίκας και αυτοϊκανοποιείται στο αυτοκίνητο! (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. |
Σάλος στο Άργος με τον ανώμαλο που έχει γίνει σκιά της παντρεμένης γυναίκας και αυτοϊκανοποιείται στο αυτοκίνητο! (βίντεο)
 Θέμα στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Star έγινε η ιστορία του ανωμάλου στο Άργος, που αποκαλύψαμε πριν λίγε ημέρες, και που έχει γίνει σκιά μιας παντρεμένης γυναίκας. Στο ρεπορτάζ του καναλιού που έκανε αποστολή με τηλεοπτικό συνεργείο στο Άργος μίλησε ο σύζυγος της γυναίκας που έκανε την καταγγελία, καθώς εδώ πολύ καιρό ο συγκεκριμένος άνδρας την ακολουθεί παντού, ικανοποιώντας τις αρρωστημένες φαντασιώσεις μέσα στο αυτοκίνητο.


Έχει γίνει η σκιά της

Σε... επεισόδιο του αμερικανικού ψυχολογικού θρίλερ «Stalker» έχει μετατραπεί η ζωή μιας νεαρής παντρεμένης γυναίκας στο Άργος, καθώς εδώ και δυο μήνες, φαίνεται να έχει αποκτήσει έναν.... φανατικό θαυμαστή.

«Με το που κοίταγε από τον καθρέφτη έβλεπε αυτό το αμάξι από πίσω .Σε σημείο στο Άργος όπου ήξερε ότι θα πάει για ψώνια, ή κανόνιζε να πάει στη μητέρα της, το αμάξι αυτό ήταν παρκαρισμένο λίγο πιο κάτω» δήλωσε αποκλειστικά στο Star ο σύζυγός της.

Ξεσπά ο σύζυγός της


Ο νεαρός, όπως καταγγέλλει ο σύζυγος τη...στήνει στο πάρκινγκ της καφετέριας όπου δουλεύει η γυναίκα του, αυτοϊκανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του μέσα στο αυτοκίνητο σε κοινή θέα.

«Μια μέρα τυχαίνει, αφού με έχουν ειδοποιήσει ότι είναι εκεί και πάω να δω τι κάνει και να του ζητήσω το λόγο Έρχομαι με το μηχανάκι από την πίσω είσοδο του πάρκινγκ, φτάνω δίπλα του, με το που φτάνω δίπλα του αρχίζει ρίχει μπουφάν πάνω του, ό,τι είχε στο διπλανό κάθισμα, του λέω τι ρόλο βαράς εδώ, μου λέει εγώ έτσι ήρθα εδώ χαλαρός», πρόσθεσε ο σύζυγος της νεαρής κοπέλας.

Ο νεερός είχε γίνει η σκιά της, ακολουθούσε κάθε της βήμα, κρυβόταν ακόμη και πίσω από δέντρα ήξερε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται και τι κάνει.

«Τον καλέσανε στην αστυνομία, είπε είμαι σε δημόσιο χώρο, ο δρόμος είναι δημόσιος, δεν μπορείτε να μου κάνετε κάτι», δήλωσε ο σύζυγός της.

Σε μια προσπάθεια να....βάλει φρένο στις εμμονική παρακολούθηση της γυναίκας του, ο σύζυγός της ανέβασε την καταγγελία του στα social media.

«Του ζητώ να σταματήσει τώρα το θέμα, γιατί θα ανεβάσω στο facebook το όνομά του και δεν πρόκειται να ξαναδουλέψει ούτε στο εξωτερικό» έγραψε σε ανάρτησή του.
Πηγή: athensmagazine.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ