ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

"Φτιάξε το δικό σου γραμματόσημο": Πρωτότυπη δράση της ΚΕΔΑΜ με τα ΕΛΤΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | | |
"Φτιάξε το δικό σου γραμματόσημο": Πρωτότυπη δράσης της ΚΕΔΑΜ με τα ΕΛΤΑ
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ) με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης Φιλοτελισμού των Ελληνικών Ταχυδρομείων διοργανώνει τη δράση «Φτιάξε το δικό σου γραμματόσημο» με στόχο την προώθηση της ανάπλασης του Άργους και την ανάδειξη των λαϊκών παραδόσεων της Ελληνικής Αποκριάς.


Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Απόκριες 2018» με τη συνεργασία των Α/θμια & Β/θμια Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Από τις 5 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2018 επισκεφθείτε το περίπτερο των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη νότια πλευρά της Πλατείας Αγίου Πέτρου για να φτιάξουμε μαζί τα δικά σας Συλλεκτικά Φύλλα Γραμματοσήμου με θέμα ¨Καρναβάλι¨ και τη φωτογραφία σας.

- Εσείς, ελάτε να φωτογραφηθείτε ή στείλτε μας τη φωτογραφία σας με: viber στο νούμερο 6907240433, messenger Αργείτικο Καρναβάλι Άργος Αργολίδας, e-mail kedam1@argos.gr.

- Εμείς, θα εκτυπώσουμε τη φωτογραφία σας σε φύλλο των 10 προσωπικών γραμματοσήμων.

- Εσείς, ταχυδρομήστε την κάρτα ή το γράμμα σας, χρησιμοποιώντας το δικό σας προσωπικό γραμματόσημο & εκπλήξτε ευχάριστα τον παραλήπτη.

- Εμείς, μαζί με το γραμματόσημο σας, σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ και μία καρτ ποστάλ της αναπλασμένης κεντρικής πλατείας του Άργους.

Το περίπτερο των ΕΛΤΑ λειτουργεί : Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14.00, 18:00-21:00 και Σαββατοκύριακο 10:30-14:00, 18:00-21:00

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.
Πέτρος Διολίτσης



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ