ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ο χειμώνας είναι εδώ - Βροχές και καταιγίδες από σήμερα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. |
Ο χειμώνας είναι εδώ - Βροχές και καταιγίδες από σήμερα
 Επιστρέφει ο χειμώνας από σήμερα Παρασκευή 02/02 με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο, σύμφωνα με την αναλυτική πρόβλεψη της ΕΜΥ που βάζει και επίσημα τέλος στις αλκυονίδες μέρες!

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας, και μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να έχουν έντονο χαρακτήρα με χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στα πελάγη πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ. Το βράδυ από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, κυρίως οι ελάχιστες τιμές.


Το Σάββατο (03/02) ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση το απόγευμα από τα βορειοδυτικά. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. 

Οι άνεμοι στα δυτικά, βορειοδυτικοί 6 με 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι, νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ και βαθμιαία από τα βόρεια, βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα δυτικά και βόρεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ