ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί δάκρυσε ο Παπα-Κώστας όταν έκοψε την πίτα των αστυνομικών στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:35:00 μ.μ. |
Γιατί δάκρυσε ο Παπα-Κώστας όταν έκοψε την πίτα των αστυνομικών στην Αργολίδα (βίντεο)
 Ο ιερέας π. Κωνσταντίνος Ζαφείρης ευλόγησε την πίτα της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αργολίδας το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2018.


Παρουσία του νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου Ταξίαρχου Ευάγγελου Φωτόπουλου, του Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας Θεόδωρου Όψιμου, του Πρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος Γρηγόρη Γερακαράκου, του Δ.Σ. της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και πλήθος αξιωματικών και απλών αστυνομικών, ο σεβάσμιος γέροντας θέλησε να πει δυο λόγια από καρδίας στους αστυνομικούς και μερικές αλήθειες που κάποιοι αποφεύγουν.

Ο ιερέας απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους με δάκρυα στα μάτια τόνισε: "...η Ελλάδα έχει δώσει από έναν φύλακα άγγελο για κάθε πολίτη που θα τον προστατεύει σωματικός και κοινωνικός και αυτός είναι ο αστυνομικός. Δυστυχώς όμως από το 1981 έως σήμερα έχουν πέσει στην εκτέλεση του καθήκοντος 132 αστυνομικοί, δεν μίλησε κανένας για αυτούς! Δυστυχώς είστε η πλέων αδικημένη ελληνική τάξης, δυστυχώς χάσατε την αξία σας, χάσατε την δύναμη σας, ξέχασαν μερικοί ότι εσείς είστε η εκτελεστική εξουσία του  κράτους. Καλώ τον Πρωθυπουργό να λύσει τα χέρια της αστυνομίας για να επέλθει η τάξη στην ελληνική κοινωνία..."  Και φυσικά καταχειροκροτήθηκε από τους αστυνομικούς που του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία!

Να επισημάνουμε πως ο Παπα-Κώστας Ζαφείρης έχει πικρή και ανείπωτη θλίψη και ζεί παρέα με τον πόνο εδώ και δυο χ΄ρονια καθώς είναι πεθερός του αδικοχαμένου αξιωματικού Κωνσταντίνου Πανανά που έχασε τη ζωή του το 2016, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο ΑΒ- 212 του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Κίναρο και τον οποίο υπεραγαπούσε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την συγκινητική μικρή ομιλία του Παπα-Κώστα προς τους αστυνομικούς:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ