ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Ρουμάνοι χτύπησαν και λήστεψαν ομοεθνή τους στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 π.μ. | |
Ρουμάνοι χτύπησαν και λήστεψαν ομοεθνή τους στο Άργος
 Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 22, 36 και 38 χρόνων εισέβαλαν ξαφνικά στο σπίτι του συμπατριώτη τους, τον ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας βία και έψαξαν όλους τους χώρους

Μέσα στα όρια του αυτοφώρου εξιχνιάστηκε η βίαιη ληστεία που είχε γίνει τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών, με θύμα έναν 53χρονο Ρουμάνο ο οποίος δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του. Δράστες ήταν τρεις ομοεθνείς του, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 22, 36 και 38 χρόνων εισέβαλαν ξαφνικά στο σπίτι του συμπατριώτη τους, τον ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας βία και έψαξαν όλους τους χώρους. Όταν τα βρήκαν τα χρήματα που είχε στην άκρη, τα άρπαξαν μαζί με το κινητό του και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τους ταυτοποίησαν και έμαθαν πού κατοικούν.

Το βράδυ της Πέμπτης οργανώθηκε επιχείρηση και οι Ρουμάνοι κακοποιοί συνελήφθησαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση. Στη κατοχή τους βρέθηκαν το κλεμμένο κινητό και τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος τα οποία του αποδόθηκαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με τις κατηγορίες της ληστείας και της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης.

Πηγή: protothema.gr
Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ