ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:11:00 μ.μ. | |
Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας
 Στις 7 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Αργολίδας η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας κατά την οποία έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ έλαβε επίσης χώρα ενημέρωση επί μισθολογικών και συνταξιοδοτικών θεμάτων από αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας με επικεφαλή τον Πρόεδρο αυτής κ. Γεραγαράκο Γρηγόριο.
Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ, ενώ παρευρέθηκαν ο Γενικός Περιφεριακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελ/σου Ταξίαρχος κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας κ ΟΨΙΜΟΣ Θεόδωρος , οι κ Διοικητές των Υπηρεσιών της Δ/νσεως μας και πλήθος Αστυνομικών και μελών της Ένωσής μας. 
Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ιδιαίτερα δε ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και την αντιπροσωπεία, η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για ενημέρωση αλλά και το πλήθος των μελών μας για το ενδιαφέρον τους και την αθρόα προσέλευσή τους, που μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. 

Για μια ακόμα φορά ευχόμαστε σε όλους καλή και ασφαλή χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ              ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ






ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ