ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Στη μεγάλη γιορτή του ΑΣΑΕΔ ο Γιάννης Μπόλλας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:55:00 μ.μ. | | |
Στη μεγάλη γιορτή του ΑΣΑΕΔ ο Γιάννης Μπόλλας
Χαιρετισμό απηύθυνε ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας  στην ετήσια γιορτή του ΑΣΑΕΔ που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα.


Θα πρέπει να εκφράσω την ιδιαίτερη μου χαρά μου και τιμή να παραστώ και να χαιρετήσω την σημερινή σας ξεχωριστή εκδήλωση εκπροσωπώντας την αρχαιότερη Αθλητική Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ και τον Πρόεδρο της τον Κύριο Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ο οποίος παρά την μεγάλη του επιθυμία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγο ανυπέρβλητων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σας μεταφέρω ωστόσο την ρητή δέσμευση κι την ειλικρινή διάθεση κι του ιδίου κι της Ομοσπονδίας για την συνέχιση της ουσιαστικής κι γόνιμης συνεργασίας μας προς το συμφέρων ιδιαίτερα των αθλητών και αθλητριών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Άλλωστε αρκετές από τια αρχές και τις αξίες του αθλητισμού όπως σκληρή δουλεία και πειθαρχεία, ομαδικό πνεύμα και συνεργασία, θέληση και πάθος για την νίκη, σθένος και μαχητικότητα στον αγώνα πρέπει να χαρακτηρίζουν το πνεύμα κι την λειτουργία ενός στρατεύματος. Είμαι δε απολύτως βέβαιος ότι και γι αυτές τις αξίες κι αρχές ξεχωρίζουν ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ και τα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Επιπλέον η μεγάλη ΙΔΕΑ ο μεγάλος στόχος του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ για ΕΙΡΗΝΙΚΗ συνύπαρξη κ συνεργασία των ΛΑΩΝ υπήρχε ( όσο περίεργο κι αν ακούγεται ) με τον πιο σίγουρο τρόπο από την παρουσία ισχυρών πειθαρχημένων κι επιτρέψτε μου την έκφραση ¨ ΚΑΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΩΝ¨ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του παλιού μου φίλου και συμμαθητή του Σπύρου Ανδριόπουλου. Που είτε σαν πρωταθλητής παλαιότερα είτε ως διευθυντής του ΑΣΑΕΔ διακρίνεται γι αυτές τις ΑΡΕΤΕΣ. Με την ευκαιρία θέλω ειλικρινά να τον συγχαίρω για την εν γένει στάση του κι την δράση του στους δυο ευαίσθητους χώρους που υπηρετεί.

Πριν κλείσω θεωρώ πως θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη να μην απευθύνω τις πιο θερμές ευχαριστίες κι την βαθιά ευγνωμοσύνη ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ προς την ηγεσία του στρατεύματος μας για την πολύτιμη στήριξη κι τις πολλές διευκολύνσεις που παρέχουν σ όλους τους αθλητές κι αθλήτριες μας που κάνουν πρωταθλητισμό κι υπηρετούν είτε ως στρατεύσιμοι είτε ως αξιωματικοί κι υπαξιωματικοί στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς από όσο μπορώ να προβλέψω θα είναι ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς. Ας μην ξεχνούν όμως ότι χωρίς τους ανοιχτούς ορίζοντες, την κατανόηση και την μεγαλοθυμία των ηγητόρων τους πιθανών να μην είχαν πετύχει αυτά για τα οποία θα τιμηθούν στην σημερινή εκδήλωση

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

#Στην φωτογραφία ο κ Μπόλλας με τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού Α. Στεφανή στην ετήσια εορτή ΑΣΑΕΔ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ