ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Ποταμός έγινε κατακόκκινος σαν αίμα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. |
Ποταμός έγινε κατακόκκινος σαν αίμα (βίντεο)
 Συγκλονιστικό φαινόμενο στην Σιβηρία. Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ ο ποταμός Molchanka στην περιοχή Tyumen της Ρωσίας έχει μετατραπεί σε κόκκινο ποτάμι με το νερό στο χρώμα του αίματος, χαρακτηρίζοντάς τον ως «βιβλική βόμβα», με τους ειδικούς να διερευνούν τον πιθανό λόγο που συνέβη αυτό.


Το πρακτορείο ειδήσεων TASS επιβεβαίωσε τον περίεργο χρωματισμό του ποταμού που τρέχει μεταξύ των χωριών Novotarmansky και Molchanovo.
«Πραγματοποιήθηκε πρόσληψη νερού και το στείλαμε για εξέταση στο Κέντρο Επιδημιολογίας. Η εξέταση θα διαρκέσει τρεις μέρες», δήλωσε η Galina Yevseeva εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Tyumen, αναφερόμενη στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εποπτείας Φυσικών Πόρων.

«Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις για το τι θα μπορούσε να είναι, δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με αυτό πριν, έτσι περιμένουμε τα αποτελέσματα της δοκιμής», πρόσθεσε.

Η εταιρεία Tyumen-Vodokanal, η οποία διατηρεί την υδροδότηση της πόλης, υποστήριξε ότι το περιστατικό δεν θα πρέπει να επηρεάσει την παροχή νερού στους κατοίκους.
Οι Siberian Times δημοσίευσαν την Τετάρτη πολλές φωτογραφίες του ποταμού ενώ οι κάτοικοι του Tyumen παραπονιούνται ότι οι αρχές δεν ανταποκρίθηκαν όπως θα έπρεπε στις ανησυχίες περί κινδύνων για την υγεία.

«Ο ποταμός Molchanka έγινε κόκκινος, ή κόκκινο-πορτοκαλί περίπου πριν από μια εβδομάδα», δήλωσε μια κάτοικος και πρόσθεσε ότι το χρώμα «δεν φαίνεται να αλλάζει σε απόχρωση ή ένταση.»

Ένας άλλος κάτοικος προειδοποίησε ότι «αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρό.»

Ωστόσο, η περιφερειακή υπάλληλος Irina Miteva προσπάθησε να μετριάσει τους φόβους, λέγοντας ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη ίχνος απορρίψεων λυμάτων.
«Ελήφθησαν δείγματα επιπλέον ύδατος», δήλωσε ο Miteva.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ποτάμια χρώματος κόκκινου σαν αίμα έχουν τρομάξει τους Ρώσους. Το ABC News ανέφερε μια παρόμοια ιστορία τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα τεκμηρίωσαν τον αποχρωματισμένο ποταμό Daldykan κοντά στην πόλη Norilsk, μέσα στον Αρκτικό Κύκλο.

Σε ένα άλλο τέτοιο περιστατικό στο Τέξας τον Αύγουστο του 2011, ορισμένοι κάτοικοι μίλησαν για πιθανές συνδέσεις με τους Τελικούς Χρόνους όπως περιγράφεται στη Βίβλο.

Πηγή: pentapostagma.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ