ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθησαν τρεις Ρουμάνοι για ληστεία στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 π.μ. | |
Συνελήφθησαν τρεις Ρουμάνοι για ληστεία στο Άργος
Συνελήφθησαν, χθες 1.2.2018 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 22,36 και 38 ετών, αντίστοιχα, για ληστεία σε οικία ομοεθνή τους.

Ειδικότερα, προχθές (31.1.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, ο 22χρονος, ο 36χρονος και ο 38χρονος μπήκαν στην οικία 53χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας, με τη χρήση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν και αφού αφαίρεσαν χρήματα, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, εντόπισαν χθες (1.2.2018) το βράδυ τους ανωτέρω και τους συνέλαβαν.

Στη κατοχή τους βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά αντικείμενα, τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ