ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Epidavros Triathlon: Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Heilbronn της Γερμανίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. | |
Epidavros Triathlon: Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Heilbronn της Γερμανίας
To διήμερο 5-6/2/2018 διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Heilbronn University of Applied Sciences στο Baden-Württemberg της Γερμανίας η συνάντηση μεταξύ επιτροπής του Epidavros Triathlon και της ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου που έχει αναλάβει το project της διεθνοποίησης του Epidavros Triathlon.

Μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Applied Sciences υπό την επίβλεψη του καθηγητή τους Dr. Sebastian Kaiser-Jovy, ανέπτυξαν τους τρόπους δράσης που σχεδιάζουν να αναλάβουν , προκειμένου μέσα στην επόμενη τριετία 2019-2021 το Epidavros Triathlon να αποτελέσει ένα σημαντικό αθλητικό-τουριστικό event το οποίο θα ξεπερνάει τα Ελληνικά σύνορα , προσελκύοντας σημαντικό αριθμό ξένων αθλητών και επισκεπτών στην περιοχή της Επιδαύρου.
Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε εκτενής συζήτηση από τους παρευρισκόμενους πάνω στις επόμενες ενέργειες που θα ακολουθήσουν ενώ ορίστηκε η επόμενη συνάντηση να λάβει χώρα στην περιοχή της Επιδαύρου στις 27/6/2018. Στο workshop του Ιουνίου 2018 θα αναλυθούν οι ενέργειες που θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τότε ενώ θα παρουσιαστεί και η 2η φάση του project η οποία θα γίνει αντικείμενο διδακτορικής διατριβής από φοιτητές του Heilbronn University.

Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο Πρύτανης του Heilbronn University Dr. Thomas Bezold, ενώ τον Δήμο Επιδαύρου εκπροσώπησαν οι κκ. Ιωάννης Ξυπολιάς και Ανάστασιος Σμυρλής.
Εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας του Epidavros Triathlon, whynot παρευρέθη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Πάνος Ρώτας.

Για περισσότερες πληροφορίες του event: www.why-n.gr/event/epidavros-triathlon-2018/



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ