ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

O Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου πραγματοποίησε την κοπή πίτας του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:52:00 μ.μ. |
O Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου πραγματοποίησε την κοπή πίτας του
O Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) σε μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε την κοπή πίτας του με την παρουσία του Δημάρχου της Κορίνθου κ.Πνευματικού Αλέξανδρου .

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφ Λγός (ΕΔ) κ.Καρυώτης Γεώργιος ξεκινώντας την ομιλία του ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους που ήρθαν στην εκδήλωση , ενημέρωσε για τους σκοπούς και τους στόχους που έχει ο Σύλλογος για το 2018 και ευχήθηκε υγεία , σύμπνοια και για το νέο έτος να εκπληρωθούν ατομικά αλλά και συλλογικά οι στόχοι που έχουν τεθεί.
Τελειώνοντας την ομιλία του τίμησε τον Δήμαρχο κ.Πνευματικό με αναμνηστική πλακέτα και του απέδωσε τον τίτλο του επίτιμου μέλους του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

Ο Δήμαρχος Κορίνθου κ.Πνευματικός έλαβε τον λόγο και ευχαρίστησε τόσο τον Πρόεδρο κ.Καρυώτη όσο και τα μέλη του Συλλόγου για την τιμή που του έγινε ως επίτιμου μέλους , επιδοκίμασε τους σκοπούς και ενέργειες που κάνει ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) και θα είναι δίπλα στο Σύλλογο ως Δήμος Κορινθίων αλλά και σαν άτομο.
Αυτός που κέρδισε το φλουρί για το 2018 ήταν ο Γραμματέας του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) κ.Βασιλόπουλος Χρήστος , εμείς του ευχόμαστε να είναι υγιής και πάντα καλότυχος.

Στην εκδήλωση συμμετείχε το χορευτικό της Ένωσης Κρητών Κορίνθου ‘’Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ’’.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για την έμπρακτη στήριξη της εκδήλωσης αυτής.

Καλή χρονιά σε όλους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ