ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου "Ναύπλιο 2017"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. |
Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου "Ναύπλιο 2017"
Η ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδος 2017-2018 συνεχίζεται. Η ομάδα μας όμως έχει από τώρα εξασφαλίσει αήττητη, μέχρι σήμερα, την άνοδό της στην Α1 κατηγορία Αργολίδας.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

Τους φιλάθλούς που μας υποστήριξαν και μας έδωσαν θάρρος και την όρεξη να συνεχίσουμε και να κάνούμε το κάθε τι δυνατόν, ώστε η πρώτη χρονιά λειτουργίας του σωματείου μας να είναι απόλυτα επιτυχής.

Τούς προπονητές της ομάδας μας, που έκαναν άριστη δουλειά και δημιούργησαν το αξιόμαχο σύνολο.

 Πάνω απ'όλα ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιρtστές που ίδρωσαν κατ έδωσαν τα πάντα για μια τόσο καλή πορεία.

Αγαπητοί Ναυπλιώτες φίλαθλοι,

"Οταν πριν από μερικούς μήνες ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας, η επιθυμία όλων μας ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν ήταν μόνον μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Αργολίδας. Αυτό πού όλοι ονειρευόμαστε είναι να δημιουργηθεί ΜΙΑ ισχυρή ποδοσφαιρική ομάδα στην πόλη μας που θα αγωνίζεται στις Εθνικές κατηγορίες. Για να έχει η ομάδα την αίγλη, ώστε να προσελκύσουμε πολλά μικρά παιδιά ·για να αθληθούν με σωστό τρόπο και να παίξουν μπάλα.

 Ναυπλιώτη φίλαθλε,

Δημιουργήσαμε το σωματείο "Ναύπλιο 2017" όχι σαν ένα ακόμα ποδοσφαιρικό σωματείο που Θα ανταγωνίζεται τα άλλα σωματεία της πόλης, αλλά για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επrτρέψουν σε ΕΝΑ σωματείο να εκπροσωπεί το Ναύπλιο. Και αυτό το σωματείο να είναι μεγάλο και δυνατό.

Είμαστε οι πρώτοι που σεβόμαστε την ποδοσφαιρική ιστορία του Ναυπλίου. Με τούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές τον παρελθόντος κατ τις μεγάλες επιτυχίες.

Τώρα ήλθε η ώρα για την συνένωση. Το όνομα του νέου σωματείου που Θα προκύψει από την συνένωση που επιδιώκουμε και ζητάμε πρέπει να είναι ένα και μόνον. Αυτό που έρχεται από το παρελθόν και έχει την ένδοξη ιστορία.

Ας αφήσουμε πίσω πικρίες και αντιπαλότητες και ας κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορούμε πλέον να διανοηθούμε ότι θα υπάρξουν άλλες σκέψεις πέραν της συνένωσης. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Δεν είναι δυνατόν το ιστορικό σωματείο της πόλης να συνεχίσει να αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες τον νομού μας.

Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία σε όλους τούς αγνούς φιλάθλους, όπου και αν προσέφερε ο καθείς τα τελευταία χρόνια. Ας έλθουν όλοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο κατ επιθυμούν μια δυνατή ομάδα να προσφέρουν στο σωματείο που θα προέλθει από τη συνένωση και Θα έχει το ιστορικό όνομα. Η πρότασή μας γίνεται ανοιχτά.

Δεν διανοούμαστε ότι μπορεί κάποιος να φέρει νέα προσκόμματα 'Όμως ο νέος μεγάλος ποδοσφαιρικός σύλλογος του Ναυπλίου Θα πρέπει να είναι το -Σωματείο των Ναυπλιωτών φιλάθλων. '

Όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να εγγραφούν ως μέλη με δικαιώματα και υποχρεώσεις. Μόνον έτσι Θα υπάρχει η αναγκαία διαφάνεια και η συμμετοχή για να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος για τα οποία πιθανόν όλοι μας έχουμε το μερίδιο της ευθύνης μας.

Ζήτω το ποδόσφαιρο στο Ναύπλιο. Όλοι να είμαστε υπερήφανοι από εδώ και μπρος

Το Δ.Σ. του Ναύπλιο 2017
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ