ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Πρόταση γάμου στο Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 μ.μ. | |
Πρόταση γάμου στο Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας 2018
Η Αρχαία Ολυμπία φαίνεται ότι εκτός από τον αθλητισμό εμπνέει και τον έρωτα. Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας 2018 και παράλληλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου Εφήβων/Νεανίδων, Παίδων/Κορασίδων, Παμπαίδων/Παγκορασίδων 2018.

Προκειται για διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Ναυτικού Ομίλου Κυπαρισσίας. Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 70 αθλητές όλων των ηλικιών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρωινή κάποιοι από αυτούς είχαν έρθει αποφασισμένοι για μια καλή επίδοση και μια θέση στο βάθρο, άλλοι για μια δυνατή προπόνηση και να απολαύσουν τον όμορφο καιρό σε αυτόν τον μαγευτικό και ιερό τόπο.
Αλλά φαίνεται πως ένας από τους συμμετέχοντες αθλητές, είχε έρθει με σκοπό να φύγει από την Ολυμπία έχοντας εξασφαλίσει κάτι πιο σημαντικό από το μετάλλιο τερματισμού και την ευχαρίστηση που νιώθει ο κάθε αθλούμενος και αθλητής μετά το πέρας του αγώνα. Είχε έρθει με σκοπό να πάρει την απάντηση που θα άλλαζε τη ζωή του.

Όσοι ήταν στην γραμμή τερματισμού είδαν την αθλήτρια της ομάδας σκυταλοδρομίας από τα Ιωάννινα να τερματίζει με έναν συναθλητή της και με ένα τεράστιο χαμόγελο να κάθονται στο έδαφος, όπως συχνά γίνεται μετά τους αγώνες multisports. 
Τότε ο άντρας έβγαλε από τη τσέπη του trisuit του ένα κουτάκι, το άνοιξε με ένα… δαχτυλίδι να εμφανίζεται στο εσωτερικό του και με ένα βλέμμα ανυπομονησίας και αγωνίας το προσέφερε στην συναθλήτριά του που είχαν τερματίσει χέρι χέρι (που όπως φαίνεται ήταν και κάτι παραπάνω) ρωτώντας της «Θες να με παντρευτείς;». 

Τότε η γυναίκα με ακόμα μεγαλύτερο χαμόγελο και ξεσπώντας σε επιφωνήματα χαράς είπε «ΝΑΙ» και γονάτισε δίπλα στον μέλλοντα σύζυγό της αγκαλιάζοντάς τον, με θεατές και αθλητές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ