ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το Λύκειο Επιδαύρου 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 μ.μ. |
 Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το Λύκειο Επιδαύρου 2018
Το Λύκειο Επιδαύρου - Διεθνές θερινό σχολείο Αρχαίου Δράματος, μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά λειτουργίας του με 121 σπουδαστές και αποφοίτους Δραματικών Σχολών, Ακαδημιών Θεάτρου και Τμημάτων Θεατρικών Σπουδών από 11 χώρες του κόσμου, συνεχίζεται φέτος για δεύτερη χρονιά και θα πραγματοποιηθεί σε δύο κύκλους (2-16 Ιουλίου και 18 Ιουλίου - 1 Αυγούστου).

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τη φετινή διοργάνωση άνοιξαν. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον παρακάτω σύνδεσμο: http://greekfestival.gr/gr/epidaurus_lyceum

Ο εκπαιδευτικός θεσμός του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου υλοποιείται υπό την αιγίδα και τη στήριξη του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε σύμπραξη με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και την υποστήριξη του δήμου Επιδαύρου.

Η φετινή θεματική «Πολιτεία και Πολίτης» θα διαπνέει το πρόγραμμα σπουδών και εκδηλώσεων του Λυκείου, ενώ τα βιωματικά εργαστήριά του θα εστιάσουν στη σπουδαιότητα του χορού στο αρχαίο ελληνικό θέατρο, ως στοιχείο κομβικής σημασίας για την έννοια του πολίτη.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ