ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Έρχονται 40 προσλήψεις στην Αργολίδα από την Εφορεία Αρχαιοτήτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. | |
Έρχονται 40 προσλήψεις στην Αργολίδα από την Εφορεία Αρχαιοτήτων
 Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Πλιτισμού εγκρίθηκε η κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης χιλίων τριακοσίων δεκατεσσάρων (1.314) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας επτά (7) μηνών, σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Για την Αργολίδα προβλέπονται 40 συνολικά προσλήψεις σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.
Οι προσλήψεις 1.314 ατόμων θα αφορούν διάφορες ειδικότητες όπως (ΔΕ Φύλαξης - Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, ΔΕ Φύλαξης - Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων, ΤΕ Λογιστικού, ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού – Καθαριότητας, ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού - Εργατών), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για διάστημα επτά (7) μηνών, σε Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α., προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων .

Η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού στις ανωτέρω Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α. θα γίνει με την εποπτεία του ΑΣΕΠ. Η κατανομή του ανωτέρω προσωπικού ανά Μουσείο, Αρχαιολογικό Χώρο ή Μνημείο, θα καθοριστεί από τον Προϊστάμενο της εκάστοτε Υπηρεσίας.

Για το Φυλακτικό Προσωπικό (Ημερήσιοι Φύλακες Αρχαιοτήτων και Νυχτοφύλακες Αρχαιοτήτων) και το Προσωπικό Καθαριότητας, εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και η εργασία πέραν του πενθημέρου, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης, μετά τη δημοσίευση σχετικής Υπουργικής Απόφασης. 

Εφιστάται η προσοχή των αρμοδίων Προϊσταμένων για την αυστηρή τήρηση των νομίμων διαδικασιών, καθώς επίσης και των κριτηρίων πρόσληψης (άρθρο 21 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα). Σχετικά Υποδείγματα παρέχονται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr)

Πηγή: dikaiologitika.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ